“Gourmand”, prima şcoală de artă culinară din Moldova, te invită în noua sa locaţie, bucătăria studiou VIVI, pentru un COCKTAIL PARTY.
Ai de multe ori oaspeţi, dar nu ştii cum să îi uimeşti? Te pregăteşti de o mega petrecere acasă la tine, dar nu ştii cum să faci un cocktail deosebit? Şcoala de artă culinară ştie cum să-ţi rezolve dilema.

Vineri, 12 aprilie veţi putea vedea cum toate culorile se transformă într-un cocktail. Bucătarul-şef, Petru Scaleţchi, va transforma seara într-un show de cocktailuri. De asemenea, vei avea parte de diverse surprize şi snackuri şi vei învăţa cum să combini ingredientele, ca să obţii cele mai delicoase cocktailuri.

Toate acestea vor avea loc în noua bucătărie, care este una încăpătoare, în care avem tot ce ne trebuie pentru gătit.

Bucătarul va prezenta cele mai neobişnuite gustări la cocktailuri şi vă va oferi mai multe reţete pentru sărbătorile cu prietenii ori alături de iubit.

Preţul pentru o persoană va fi de 140 lei. Evenimentul va avea loc pe data de 12 aprilie 2013, la ora 18.30, la adresa Lev Tolstoi 24/1 etaj 1, ap. 288. Mai exact, este chiar lângă Hipermarketul Nr.1 de pe podul spre Botanica.

Pentru mai multe detalii şi pentru înscriere, puteţi să ne contactaţi la nr. de telefon 078531539 sau 060175123,fia la adresa de email tatianahristev@gmail.com

Partener general Proiect

Distribuie articolul: