Ieri, 15 noiembrie, pe parcursul întregii zile, una dintre cele mai solicitate hair stiliste din Moldova, Victoria Schimbător, a prezentat un master class. Ea a executat șapte tipuri de coafuri, unele pentru ocazii speciale, altele cu „aer de podium”. Toate creațiile, în materie de coafuri, au fost completate de un make-up, executat de Neli Covash.

Victoria Schimbător și-a prezentat colecția finală de coafuri pentru anul 2012. Ea a organizat un seminar pentru hair stiliști. La eveniment au participat peste 120 de oameni, care și-au petrecut au urmărit master class-ul Victoriei Schimbător, acesta a durat de la 10:00 până aproape de orele 20:00. Master Class-ul s-a aflat la cea de-a patra ediție.

Toți participanții la seminar, preponderent femei, au avut parte, pe lângă master class-ul Victoriei Schimbător, de atmosferă plăcută și un fourchette, iar participantele fidele au primit în dar și câte un CD cu tehnici de executarea a coafurilor.

Victoria Shimbător (Hair Stilist) despre seminar…

„Coafurile de astăzi au fost deosebite de cele pe care le prezentam anterior, unele din ele fiind chiar cu elemente de podium, altele fiind cu o accesorizare mai îndrăzneață și cu o stilizare mai nouă. Cu două din coafurile prezentate, am participat la „Campionatul Mondial al Frizerilor și Stiliștilor Make Up” petrecut în Milano, ediția din 2012, de la care recent m-a întors. Una dintre lucrări a fost nominalizată la „Fantasy Hair Style”, iar a doua la „Bright Hair Style”.”

Neli Covash (make up artist) despre seminar…

Deși a rămas foarte puțin timp până la sfârșit de an, totuși Neli are câteva sfaturi pentru femeile cele care își vor juca nunta la sfârșitul acestui an: „Machiajul nu trebuie să fie ceva separat, totul trebuie să arate ca un look  întreg, se ține cont absolut de tot. Alt moment ar fi că machiajul trebuie să fie pronunțat, ca să arate bine în fotografii, ținând cont de individualitățile fiecărei, de sigur.” Neli Covash ne-a mai relatat că nu există o paletă de culori care ar fi în trend într-un sezon sau altul, în ceea ce ține de make up. „În trend este ceea ce caracterizează individual pe fiecare femeie în parte, asta ține de foarte multe lucruri temperament, individualitate, stilul nunții ș.a.m.d.” a adăudat make-up artista.

Rodica Barbă (participantă; make-up artistă) despre seminar… 

„Mi-a plăcut seminarul de astăzi, a fost deosebit de cele precedente, m-au impresionat cel mai mult coafurile care au fost prezentate la Milano. Îmi place stilul Victorie Schimbător, de la ea învățăm cum să facem coafuri complicate, într-un mod foarte simplu. Deși seminarul a durat mai mult de zece ore, nu am avut timp să mă plictisesc sau să simt oboseala, am învățat întra-devăr foarte multe. Pe lângă toate lucrurile noi învățate, am avut parte de o pauză de cafea, din partea organizatoarei, lucru foarte plăcut.”


Mai multe fotografii găsești pe pagina noastră de facebook.
Fotograf: Cristina Evtodii

 

Distribuie articolul: