Ziua Internațională a umorului este sărbătorită în acest an cu mult fast în Chișinău. O echipă de voluntari de la Clounella au adus culoare și voie bună pe străzile din Capitală prin organizarea Marșului Clovnilor. S-au echipat cu costumație și voie bună și au mărșuit prin oraș. Unii un au zâmbete, iar pe alții  au rămas fără replică de spectacolul văzut. Cert este că voia bună a fost asigurată. 

Clovni, Pirați, personaje din desene animate precum Alba ca Zăpada, Scufiţa Roşie și Minnie Mouse au traversat străzile din Chișinău, oferind gratuit un show care a trezit sute de zâmbete. Mai mult decât atât, clovnii au fost încălțați în ghete kangoo jump. Personajele animate au făcut naveta prin toate regiunile orașului, nu pe jos, dar cu transportul public.

,,Am testat reacția publicului în timp ce ne pregăteam de marș, iar aceștia s-au arătat extrem de încântați. Suntem o echipă de animatori care vrea să sărbătorească împreună cu locuitorii capitalei ziua umorului. Nu ne vom plimba pe străzi, ci vom face shaping în același timp. Deși suntem la prima ediție, vrem să facem o tradiție anuală a Marșului Clovnilor”, a declarat organizatoarea evenimentului Elena Grădinaru.

 

Marșul Clovnilor și-a început traseul la ora 14.00, de la Monumentul lui Ștefan cel Mare, apoi la Mall, la Botanica, apoi Rîșcani, Buiucani și l-a încheiat în centrul Capitalei.

 

Distribuie articolul: