Dragostea nu are vârstă, nu? Interpreta de numai 9 ani, fiica artistului Pavel Stratan, Cleopatra, în cadrul unei emisiuni televizate de peste Prut a fost întrebată: „Ce ar zice tatăl tău, dacă ar afla că în pauze te pupi cu Dragoş?”. Întrebarea a venit ca rezultatul unei curiozități venite din partea copiilor participanți și ei la emisiune.
Micuța Cleo şi-a demonstrat cunoştinţele alături de un prieten bun și colegul său, Dragoş în cadrul unei emisiuni televizate din România. Cei 2 au răspuns la întrebări din diverse domenii acordate de 50 de copii de vârsta lor. Până la urmă, cei doi au fost luaţi prin surprindere când a fost scosă la iveală o curiozitate din culise, precum că în pauze se sărută în culise.  Ce a spus basarabeanca de 9 ani va fi dezvăluit miercuri în ediţia deplină ai emisiunii.

Tânăra intepretă, Cleopatra Stratan urmează în data de 1 iunie în cadrul unui concert să-și prezinte noul său album întitulat “Melodii pentru copii”. Artista a susţinut primul concert la vârsta de 3 ani, iar în scurt timp a devenit deţinatoarea a 6 titluri în Cartea Recordurilor Guiness.

Distribuie articolul: