Cleopatra Stratan lansează videoclip după videoclip și mereu se bucură de succes și admirație pentru felul în care s-a maturizat din punct de vedere muzical. Este o adolescentă superbă ce cucerește publicul cu talentul moștenit de la tatăl său.

Astăzi interpreta a lansat o nouă melodie, care are și un videoclip. De orchestrație s-a ocupat Edward Sanda, artistul din România, cu care Cleopatra a lansat anul trecut piesa „Cozonac”.

„S-a lansat piesa „Eu m-am pierdut”. Asta e o piesă pe care aș asculta-o de mii de ori pentru că îmi trezește un iureș de sentimente, trăiri și emoții pe care nu le pot descrie în cuvinte. Piesa asta e ca un strigăt din suflet. Îi mulțumesc lui Edward Sanda pentru că mi-a oferit șansa de a o avea, lui Roman Burlaca pentru ilustrarea poveștii din spatele piesei, o poveste care ne-a dat lacrimile tuturor, Yana Pozitivi pentru mânuțele ei de aur și styling și Cat Music Romania care mi-au lansat piesa! Dragii mei, vă respect și vă iubesc, sunteți de vis. Sper din inimă să vă placă piesa și să o simțiți așa cum o simt eu”, a scris Cleopatra pe pagina sa de Instagram.

Amintim că interpreta lucrează deja la un nou videoclip pentru o nouă melodie, care se va numi „La ușa mea”.

Vezi și: Cleopatra Stratan e tot mai îndrăzneață! Interpreta filmează un nou videoclip (Foto)

Distribuie articolul: