“Cleopatra Stratan a implinit zilele trecute 10 ani si si-a serbat ziua de nastere alaturi de prieteni si de cativa fani care au castigat un concurs pe pagina ei de Facebook. Fiica lui Pavel Stratan arata in prezent ca o adevarata domnisoara, scrie agentiadepresamondena.com Ți-o mai amintești cum acum șapte ani de popularitatea pietei ”Ghiță” înterpretată de Cleopatra? ”Pe atunci, Cleopatra Stratan, o fetiță de numai trei ani, cucerea topurile muzicale cu o piesa care era difuzată in heavy rotation de posturile de radio”, scrie agentiadepresamondena.com.

”Ea a intrat atunci și în Cartea Recordurilor drept cel mai tânăr artist care a susținut un concert live, în fața a mii de oameni, în speta concertul pe care l-a avut în 2005 la Sala Palatului din București, România.

Anii au trecut, iar în acest weekend, Cleopatra a împlinit 10 ani. Arata acum aproape ca o domnișoara. Are parul lung, trasaturi feminine și poarta ochelari de vedere”, informează aceeași sursă.

Cleopatra a fost aniversata de prieteni și de trei fani care au câștigat șansa să petreacă alături de ea, în urma unui concurs organizat pe pagina de Facebook a solistei.

 

 

Distribuie articolul: