Familia Stratan a revenit peste Prut. Pe 6 și 7 iunie, Cleopatra va fi vedeta Carnavalului Copiilor, care va avea loc la Complexul ento-cultural vatra, iar pe 13 iunie, îl va susține pe tatăl său, într-un concert live de excepție la Palatul Național. Cu ocazia acestor evenimente, dar și a altor proiecte ale familiei din vara-toamna acestui an, Pavel Stratan și fiica sa au fost invitați la ediția de astăzi a emisiunii „Prima Oră”. Cât de mult a crescut adolescenta, vedeți mai jos.

„Primul lucru pe care l-am făcut azi dimineață, când m-am trezit, a fost să cânt la pian. Cântam o melodie pe care o învățasem chiar ieri, de la profesorul meu. Pe Cezar, îl sfătuiesc să facă și ceea ce făcea înainte: să se bucure de ceea ce are și să facă totul din plăcerea și dorința lui. Nu mă deranjează deloc atunci când sunt recunoscută pe stradă. Copiii nu mă deranjează, nu se întâplă așa ceva, ca să-mi dea buzna. Îmi place să ascult muzică pop, din repertoriul vedetelor americane. Mai ascult și muzică populară din când în când. Îmi place muzica clasică, gen cea de operă. Pot cânta și în limba engleză, pe care o studiez de mult timp. Pe franceză nu mă bazez foarte mult. Mă bazeze mai mult pe germană, care îmi place nespus”, a mărturisit Cleopatra, în cadrul emisiunii Prima Oră.

La rându-i, Pavel Stratan a dezăluit: „Cleopatra nu e niciodată supărată pe deranjul care se referă la recunoașterea ei pe stradă. Întotdeauna i-a plăcut să dea autografe sau să fie strigată de cineva. Drept că mai mulți o strigă „Ghiță”, decât „Cleopatra”, dar asta e. Eu aud toate piesele pe care le cântă Cleopatra, pentru că le cântă în casă, la pian. Cântă la pian toate piesele care încep să-i placă. Cezar se va lansa pe 30 august și cu siguranță că îl veți vedea când vom veni și vom face pregătiri cu trupa. Va avea și trupă. Și Cleopatra are un proiect pentru toamnă. Va lansa o piesă în limba engleză. Va fi o piesă în stil pop și veți auzi complet altceva, nu o veți recunoaște pe Cleopatra. Piesa este deja înregistrată. Le promit celor care vor veni la concertul meu live de pe 13 iunie, că nu-l vor uita niciodată. Voi aduce și ceva nou, dar toate glumele și întâmplările oricum se bazează pe primul, al doilea și al treilea album.”

Foto: Prima Oră

Distribuie articolul: