În timp ce tot mai mulți astrologi vin cu analize minuțioase asupra poziției stelelor în luna aprilie, prezicătorii vin cu propriul portret asupra a ceea ce urmează să se întâmple. Câștigătorul din 2008 a celui de-al șaselea sezon „Bitva Ekstrasensov” a oferit, pentru o publicație rusă, câteva indicii de valoare cu privire la ce urmează să trăim în luna mai. Ce spune Aleksandr Litvin despre pericolele ultimei luni de primăvară, aflați mai jos.

foto: moskva.fm

„Așteptăm mereu cu nerăbdare sosirea lunii mai, pentru ca să ne bucurăm de Soare și de căldură. Cu toate acestea, luna mai este una din cele mai mercantile luni din an. Anume în mai se nasc cele mai mari fraude, pentru că zgârcenia omenească își atinge apogeul, iar legea „Nu Fura” este pe departe uitată.

De fiecare om se apropie atât de multe ispite și provocări, încât va trebui să nu cedați.

În afară de asta, în luna mai se activează curiozitatea față de oamenii apropiați, colegi, prieteni și vecini. Pentru a nu le comunica mai multe decât vreți, nu vă lăsați telefonul fără supraveghere, vorbiți mai încet și schimbați-vă parolele de la căsuța poștală și rețelele sociale.

Despre începuturi. Luna mai este foarte favorabilă pentru începerea studierii limbilor străine. Va fi o lună de succes și pentru cei care fac muzică și canto.

Serviciu și bani. Este o lună benefică pentru planificarea strategică a următorilor doi ani. Este momentul potrivit pentru ca să luați creionul și o foaie curată și să vă realizați planul financiar al vieții. Nimeni altcineva nu va face acest lucru pentru voi. Planificați-vă viața de unii singuri!

Sănătate. Energia acestei luni este otrăvitoare, de aceea se recomandă să fiți foarte atenți cu produsele alimentare și cu medicamentele. Un risc sporit îl manifestă persoanele născute în luna noiembrie: pentru ei, probabilitatea unei intoxicări este mai mare decât pentru restul. Persoanele care au tendința să dezvolte diabet, trebuie să fie foarte atente cu cantitatea de zahăr pe care o consumă în luna mai. În această lună, oamenii vor avea tendința să dezvolte alergii, de aceea nu riscați să consumați mâncăruri exotice, ci mergeți, mai degrabă, la niște investigații. Un antidot bun pentru alergii îl reprezintă carnea grill, dar și primele cireșe.

Pericole. Energia  lunii mai le permite oamenilor să ia decizii rapide. Persoanele născute în 2009 și 2010 riscă foarte mult, de aceea grija părinților le va ajuta să prevină toate traumele. În această perioadă, nu se recomandă să vă lăsați copiii fără supraveghere, dacă aceștia aleg să patineze sau să se plimbe cu skateboardul. Nu este o perioadă favorabilă pentru a învăța mersul pe bicicletă. În același timp, însă, luna mai este perfectă pentru gimnastică și pentru a vă antrena flexibilitatea.

foto: СЛАВА ФИЛИППОВ

Călătorii. De succes vor fi călătoriile la Vest de locul în care sunteți născuți și nu este obligatoriu ca destinația să fie îndepărtată. Fiți foarte atenți cu focul. Luna mai este definitorie pentru incendii, în Emisfera Nordică. Avem în vedere nu doar incendiile forestiere, ci și cele legate de transport sau hoteluri. Verificați-vă siguranța automobilului înainte să urcați la volan. Stingătorul este accesoriul obligatoriu în special acum”, spune prezicătorul.

Sursa

Distribuie articolul: