În contextul demarării Russian Grand Prix „Formula-1”, revista ELLE a realizat un clasament al celor mai importante sex-simboluri masculine din acest tip de sport. Pe lângă exteriorul de indiviat, acești sportivi deveniți campioni ai lumii se laudă și cu o carieră notorie. Cine sunt Ei, vedeți în clasamentul de mai jos. 

Fernando Alonso Díaz, 33 de ani. A fost campion mondial de două ori, devenind, în timp, mândria spaniolilor, chiar dacă însuși Alonso este cetățean al Elveției. Se consideră un cetățean al lumii și, chiar dacă vorbește perfect în patru limbi, actualmente a început să învețe și rusa. Asta, pentru că pilotul de Formula-1 este îndrăgostit până peste urechi de modelul Daria Kapustina. 

Lewis Carl Davidson Hamilton, 29 de ani. A devenit campion mondial în 2008. Cea care i-a aprins focul iubirii este chiar interpreta Nicole Scherzinger. Acum, cei doi planifică să organizeze chiar și o nuntă. Lewis a cerut-o pe Nicole de nevastă pentru a patra oară, iar cântăreața i-a răspuns abia acum cu DA. Pilotul se poate mândri cu propria colecție de mașini, o vilă la Monaco, un avion personal și un venit anual de 20 de milioane de euro. 

Nico Erik Rosberg, 29 de ani. Este un prieten foarte apropiat de-al lui Lewis Hamilton și un adevărat poliglot. Anul acesta s-a căsătorit cu fata pe care a îndrăgit-o încă din copilărie. 

Jean-Éric Vergne, 24 de ani. Este francezul cu un exterior memorabil, care poartă mereu bomboane în buzunar și care nu este niciodată împotriva unei gustări la un restaurant de tip fast-food. 

Jenson Alexander Lyons Button, 34 de ani. A devenit campion de Formula-1 în 2009, însă face carting de la vârsta de 8 ani. După ce s-a îndrăgostit de o tânără japoneză, și-a făcut și un tatual cu motiv japonez, care, în traducere, înseamnă „Numărul 1”.

Kimi-Matias Räikkönen, 34 de ani. Încă din 2007 a devenit campion mondial. Sportivul intenționează să renunțe la Formula-1 din 2015, pentru că este și un Iceman dedicat. În 2013, a divorțat de modelul Jenni Maria Dahlman-Räikkönen.

Daniel Ricciard, 25 de ani. Este recunoscut după ineditul său simț al umorului și atitudinea foarte sinceră față de jurnaliști: atunci când este surprins de paparazzi în stradă, Daniel le oferă în schimb zâmbete italienești și chiar [email protected]

Foto: zimbio.comhdwalle.comfamousface.ustexasswimming.blogspot.com,  famousface.usthisisf1.com

Distribuie articolul: