Fie că ne comunică ce mai fac, ce noutăți muzicale sau teatrale au sau pur și simplu își exprimă părerea la un anume subiect, social sau chiar politic, artiștii de la noi au înțeles importanța rețelelor de socializare. Iată cele mai active vedete autohtone din mediul online.

1. Nicu Țărnă – artistul se pronunță mai des chiar pe anumite subiecte politice și sociale, însă este prezent, în ultima vreme și ca prezentator TV.

2. Natalia Gordienko – foarte prezentă atât pe facebook, cât și pe Instagram, artistei îi place să ne prezinte aproape zilnic cum arată și pe unde a fost.

3. Geta Burlacu – pe lângă contul oficial, Geta are și un cont personal, unde de asemenea este activă, o comunitate de fani și pagina Agenției de evenimente pe care a lansat-o anul trecut.

foto: Facebook

4. Adrian Ursu – artistul dispare uneori doar atunci când are deplasări peste hotare, iar programul de concerte nu-i permite să comunice cu admiratorii.

5. Nelly Ciobanu – foarte activă, interpreta postează mai mult imagini de la evenimentele sau emisiunile în care este prezentă. Foarte așteptate de fani și melodiile noi, mai cu seamă că ultimele realizări au ieșit din tipare și din stilul cunoscut al artistei.

6. Igor Sîrbu – interpretul nu se eschivează de la provocările unor proiecte neobișnuite, își trăiește viața din plin și are o relație perfectă cu admiratoarele sale.

7. Olga Busuioc și Igor Stribițchi – cuplul de artiști este foarte prezent pe Facebook. Olga are un cont și pe Instagram, iar imaginile din călătorii sau din viața lor sunt preferatele familiei Busuioc-Stribițchi

8. Indiana – artistei îi plac retoricele, își împărtășește dorurile și titlurile de carte care au pasionat-o.

 

9. Costi Burlacu și Corina Țepeș – cuplul de artiști este activ și pe plan muzical, dar și online. Le place să-și manifeste opinia și atunci când e vorba despre probleme social-politice care îi vizează, iar Smaranda, fiica lor, colorează orice fotografie pe care părinții o fac publică pe rețelele de socializare.

10. Ana Barbu – deși face parte din breasla artiștilor consacrați, interpreta s-a împrietenit foarte bine cu Facebook-ul în ultima vreme, iar fiecare postare a sa este însoțită de urări de bine pentru admiratori sau mulțumiri publicului pentru care a evoluat.

Foto: facebook