În timp ce tot mai mulți astrologi vin cu analize minuțioase asupra poziției stelelor în luna iunie, prezicătorii vin cu propriul portret asupra a ceea ce urmează să se întâmple. Câștigătorul din 2008 a celui de-al șaselea sezon „Bitva Ekstrasensov” a oferit, pentru o publicație rusă, câteva indicii de valoare cu privire la ce urmează să trăim în iunie. Ce spune Aleksandr Litvin despre pericolele primei luni de vară, aflați mai jos.

foto: moskva.fm

„Prima lună de vară se află sub influența focului și a căldurii, care se va întâlni peste tot. Scânteiele vor apărea peste tot, inclusiv în viața sentimentală. Anume din acest motiv în iubire va trebui să manifestați mai mult control, decât de obicei. Dorințele vor fi pur și simplu arzătoare, însă infantilismul v-ar putea da de gol.

SERVICIU. În iunie, vor aduce succes activitățile legate de IT și de comunicare în masă. Activitatea mass-media va fi înfloritoare. Chiar dacă nu munciți în acest domenii, nu trebuie să vă întristați: luna iunie este favorabilă pentru relațiile umane, care vor deveni mai calde, mai apropiate. Oamenii se plac mai mult, devin o echipă mai consolidată și din acest considerent, se pot înfiripa relații sentimentale de serviciu.Va fi mai stresantă activitatea oamenilor, al căror job este o adevărată rutină.

BANI. În iunie, cheltuielile vor ieși de sub control, de aceea este bine să revedeți foarte bine toate deciziile financiare pe care le luați.

DRAGOSTE. Pasiunea se află la cote maxime în luna iunie. Aveți grijă, însă, la criticile pe care le oferiți. S-ar putea să vă înrăutățească relațiile cu cei din jur. Complimentele și cuvintele calde vor apropia mulți oameni și vor contribui la clădirea relațiilor amoroase. Aveți grijă, însă, ca pasiunea să nu moară la fel de repede precum a început.

FAMILIE. Luna iunie va fi de succes pentru familiile în care unul dintre soți știe să cedeze la timp. Această calitate este cu adevărat importantă pentru păstrarea armoniei în cuplu, în această perioadă tensionată. Păstrați corectitudinea în comunicarea cu persoana dragă. Criticile pot acționa ca dinamita și pot distruge chiar și cele mai serioase relații. Certurile care au loc în luna iunie sunt foarte serioase. Evitați-le.

COPII. Aveți grijă maximală de copii în luna iunie. Chiar și cei mai ascultători copii riscă să fie păscuți de pericole la început de vară. Fiecare copil trebuie să poarte cu sine apă și accesorii de protecție contra razelor solare. Evitați scrânciobul și oferiți-le copiilor terciuri și cacao la dejun, iar la cină – miere. Aceste alimente micșorează impulsivitatea și atenuează procesul de luare a deciziilor bruște. Aceste alimente nu sunt recomandate, în schimb, persoanelor cre trebuie să susțină examene.

foto: СЛАВА ФИЛИППОВ

PERICOLE. Iunie este luna care predispune foarte mult la incendii. Fiți foarte atenți cu focul, inclusiv cu „focul” din relații. Există riscuri foarte mari de accidente rutiere. Fiți foarte atenți la trafic!

SĂNĂTATE. În iunie, există riscuri foarte mari de a suferi infarcturi și ictusuri din cauza deshidratării. Beți apă plată chiar și atunci când nu vă e sete. Alcoolul tare este contraidicat în iunie. Sunt benefice, pentru sănătate, călătoriile în munți. În timpul călătoriilor, beți foarte multă apă și aveți grijă la aerul condiționat”, spune Litvin.

Sursa

Distribuie articolul: