Pe Aleksandr Litvin l-ați cunoscut în cadrul show-ului televizat rusesc „Bitva Ekstrasensov”. Câștigătorul din 2008 a celui de-al șaselea sezon este apreciat atât pentru capacitățile sale extrasenzoriale, cât și pentru profunzimea cu care analizează viețile oamenilor. Într-un interviu pentru publicația rusă ELLE, Litvin a mărturisit mai multe detalii despre adresarea femeilor la clarvăzători, dar și despre cât de important este să ne lăsăm supărările în acest an și să accedem cu inima curată într-altul nou.

Multe femei vin la clarvăzător cu o sarcină greșită – aceea de a afla unde să-și găsească perechea. Femeile tind să se deplaseze undeva, în timp ce ele nu trebuie să facă asta, ci să aștepte să fie găsite. Este incorect ca o femeie să zboare ca o cometă printre planete. Femeia singură trebuie să devină o planetă și atunci, ea își va găsi un satelit. Există recomandări care le ajută pe femei să se „oprească”.

De exemplu, femeile nu trebuie să doarmă pe divan – acest articol de mobilier își transformă suprafața. Bărbații nu caută femei-vulcani, ci femei-câmpii netede.

Există și anumite produse alimentare care le ajută pe femei să se „oprească”: pâinea, cașcavalul, vinul roșu sec, preferabil din roada anului 2009.

Totodată, trebuie să utilizați uscătorul de păr cât mai rar. Părul uscat artificial scade nivelul de intuiție, care este foarte importantă în procesul de alegere a partenerului.

Anul acesta n-a fost unul dintre cei mai ușori. El a trecut sub semnul dreptății: toate faptele noastre, efectuate cu intenții negative, ne vor marca. Mă refer aici la familie, prieteni și cunoscuți. Străduiți-vă să nu vă supărați apropiații în niciun fel, pentru că greșelile vă vor costa scump.

Fiecare poartă cu sine un bagaj emoțional adunat în trecut. Cu cât este mai mare nota pe care o primim, în viață, cu atât mai fericită va fi viața generațiilor care vor urma.

Dacă în acest an ați provocat durere unui om, trebuie să vă cereți scuze sincere de la el. Anul 2014 nu ne va ierta greșelile. Anul 2015, însă, va fi cu totul altfel – un an infantil și creativ”, a declarat Litvin, pentru sursa citată.

Foto: ELLE

Distribuie articolul: