Există atâtea motive pentru care poți purta o pereche de cizme confortabile chiar și în sezonul de primăvară-vară! Sienna Miller, Keira Knightley și Kate Moss sunt doar 3 dintre vedetele care se afișează în ochii paparazzilor purtând asemenea articole de încălțăminte. Mai jos, vei descoperi câteva motive pentru care merită să-ți cumperi un astfel de model de încălțăminte chiar și în sezonul cald al anului.

Deși, la prima vedere, pot atrage privirile uimite ale celorlalți (pe o asemenea căldură să porți cizme??!), cizmele de primăvară-vară sunt articolele prezente mereu îngarderobele fashionistelor. Alegând un model rezistent, din textură subțire, confortabilă și naturală, te vei simți perfect în propria piele.

Pentru ca să fie comode și agreabile, o pereche de cizme pentru sezonul cald trebuie să posede o lungime mai mică, să se poată fixa bine de picior și să aibă o nuanță deschisă, preferabil – alb. Apropo, dacă alegi să porți un asemenea model, evită dresurile. Picioarele trebuie să fie goale, mai ales dacă vârfurile sunt descoperite.

foto: fashionisers.com

foto: fashionisers.com

Ai libertatea să alegi între cizmele cu print animl, cizmele cowboy și chiar sandalele gladiator, dacă ești sceptică cu privire la temperatura din interior, în timpul caniculei.

Ca să-ți întărim și mai mult această convingere, mai jos vei vedea și câteva exemple despre  cum poți purta acest tip de încălțăminte.

Pe Loredana Groza am surprins-o chiar ieri purtând cizme de vară. Vedeta a mers la un concert, asortându-și ținuta cowboy cu o pereche de cizme albe. Vedeta a ezitat să renunțe la dresuri și totuși, încălțămintea a fost potrivită perfect pentru această ținută.

11665386_10153348824539845_667484390871713063_n

Tot în cizme albe am surprins-o și pe Nata Albot, la primul Festival al Levănțicii. Nata a respectat cu strictețe dress-code-ul evenimentului (all white) și a asortat cizmele cowboy cu o rochie albă.

cats

Foto: Facebook

Distribuie articolul: