”Hospice Angelus” anunță organizarea evenimentului City Quest. Detalii despre eveniment și scopul acestuia, aflați din mesajul adresat doritorilor de a participa.

Fiți alături de Hospice Angelus pentru primul City Quest în jurul Chișinăului. City Quest vă permite de a îmbarca într-o aventură jumate parcursă cu mașina și altă jumătate dintr-o “cursă extraordinară”. Urmăriți indiciile și rezolvați ghicitorile din broșura de la Quest pentru a descoperi destinația surpriză – un delicios frigărui vă așteaptă în unul din cele mai frumoase locuri din suburbiile mun. Chișinău.

Pe parcursul jocului, veți descoperi indicii ascunse, culturale, istorice și informații din cultură generală. City Quest dezvoltă o nouă mare descoperire pentru familii, prieteni, localnici și vizitatori.

Toată lumea este binevenită. Fiecare echipă formată din maxim 5 participanți are nevoie de o cameră digitala și o mașină.

Participarea este 150 lei de persoană, care include : taxa de participare plus mâncarea și băutura de la frigărui. Biletele pot fi procurate de la oficiul Hospice Angelus de pe str. Al. Mateevici 46 sau la Quiz Night care o să fie în incinta The Flying Pig la data 11 iulie 2012.

Distribuie articolul: