Carismatica și senzaționala actriță americană Mary Louise Streep, alias Meryl Streep, împlinește, astăzi, vârsta de 66 de ani. Cu această ocazie, am selectat o listă cu citate ale multiplei laureate a Premiului Nobel. Puterea acestei femei este remarcabilă!

Carismatica și senzaționala actriță americană Mary Louise Streep, alias Meryl Streep, împlinește, astăzi, vârsta de 66 de ani. Cu această ocazie, am selectat o listă cu citate ale multiplei laureate a Premiului Nobel. Puterea acestei femei este remarcabilă!

„Nu trebuie să fiți celebri. Pur și simplu trebuie să faceți așa, ca mamele și tații voștri să fie mândri de voi.”

„Sfatul meu: Nu vă pierdeți timpul, întrebându-vă dacă aveți o piele ideală sau v-ați îngrășat cu un kilogram. Gândiți-vă la ce ați făcut în general în această viață și la ceea ce aveți în mâini.

„Atunci când muncești, nu trebuie să te temi. Altfel, nu-ți reușește nimic.”

„Am învățat o mare lecție încă de la școala teatrală. Profesorul ne-a întrebat ce înseamnă, pentru noi, să fii o Regină. Toți au început să vorbească despre autoritate și ținută. Profesorul ne-a răspuns: Nu, a fi Regină înseamnă felul în care se schimbă atmosfera din odaie, atunci când intră o femeie.”

„Consider că fiecare om ar trebui să-și găsească calea proprie. Fiecare are regulile sale, propria percepție despre  lume. Nu ceea ce ți se spune, contează. Important e glasul interior. La urma urmei, anume el te face fericit.”

„Cred în puterea râsului. Cred că îi puteți dezarma pe oameni, dacă îi faceți să râdă.”

„Dacă aveți creier, atunci trebuie să-l folosiți.”

„Pentru mine, hainele sunt o trăsătură de caracter, o parte din mine. Nu respect moda și nu înțeleg nimic în tendințe.”

„Nu am un regizor preferat, la fel cum nu am o culoare preferată sau un fel de mâncare preferat. Îmi place totul.”

„Ascultarea înseamnă totul. Ascultarea e secretul: la serviciu, la serviciu, cu copiii, soțul, mama, tata. Așa, înveți totul.”

foto: popsugar.com.au

foto: popsugar.com.au

„Sunt sigură că tendința de a ajunge la absolut este cea care face diferența dintre o viață bună și o viață de succes.”

„E mult mai plăcut atunci când ți se spue că în realitate arăți mult mai bine decât în film și nu invers.”

„Nu sunt nici pe departe fericită întotdeauna. Arăt fericită în fața publicului și a jurnaliștilor. Dar pot fi și destul de posacă. Întrebați-mi soțul.”

„Iubirea, sexul și mâncarea – iată ce ne face cu adevărat fericiți. Totul e foarte simplu.”

„Îmi place ceea ce am devenit. Altora poate că nu, însă eu mă simt confortabil. Trebuie să-mi acceptați vârsta, care devine mai mare în fiecare an. Viața este atât de prețioasă! Atunci când începeți să-i pierdeți pe oamenii din jurul vostru, înțelegeți că fiecare zi vă este un dar.”

„Îi sunt nebunește recunoscătoare Lui Dumnezeu pentru că încă mai sunt vie. Mulți prieteni de-ai mei s-au îmbolnăvit, mulți au murit, dar eu încă mai sunt aici. Nu am de ce să mă plâng.”

Distribuie articolul: