1 iunie este nu doar Ziua Internațională a Copilului, ci și o ocazie potrivită de a ne amint de cea care a fost Norma Jeane Mortenson alias Marilyn Monroe - actrița, cântăreața și sex simbolul care a marcat istoria secolului trecut. Cu ocazia zilei de naștere a divei, am decis să-ți amintim 10 citate inspirate de una dintre cele mai frumoase și controversate femei din istorie.

I. „Atunci când eram mică, nimeni nu-mi spunea că sunt frumoasă. Spuneți-le fetițelor încă din fragedă copilărie că sunt frumoase, chiar dacă simțiți viceversa.”

II. „Sunt egoistă, nerăbdătoare și neîncrezătoare. Comit greșeli, îmi pot ieși din pepeni și puțini oameni se pot descurca cu mine. Și totuși, dacă nu puteți comunica cu mine atunci când nu am dispoziție, nu meritați atenția mea, atunci când sunt în toane bune.”

III. „Frumusețea și feminitatea nu au vârstă, sunt niște calități care nu pot fi inventate. Vraja feminității nu poate fi produsă pe cale industrială, de către oricine dorește. Doar adevărata frumusețe poate naște feminitate. Atracția feminină este puternică doar atunci, când este firească și dezastruoasă.”

IV. „Cât de incorect este ca o femeie să aștepte o altă persoană, pentru a-și construi o lume a viselor și să nu creeze de una singură o astfel de lume.”

V. „Cariera este un lucru minunat, dar ea nu te poate încălzi în timpul unei nopți friguroase.”

foto: cringefringe.com

foto: cringefringe.com

VI. „Cel mai nenorocit amant este acela, care se mândrește cu bărbăția sa și consideră sexul drept o formă de atletică ușoară, care îți poate aduce un trofeu. Dispoziția și emoțiile femeii – iată ce ar trebui să-l stimuleze pe un bărbat.”

VII. „Doar o adevărată Lady poate cuceri o lume întreagă doar cu zâmbetul său.”

VIII. „Un om este cu adevărat îndrăgostit, doar dacă tremură sărutându-te pe frunte, zâmbindu-ți sau pur și simplu privind în spațiu.”

IX. „Există o regulă simplă pentru fiecare joc: să te ridici și să pleci, dacă îți este neinteresant.”

X. „Femeile sunt mai deștepte decât bărbații. Ați mai văzut femei care să-și piardă capul doar pentru că un bărbat are picioare frumoase?”

Distribuie articolul: