Cea mai tare Petrecere în Pijamale, marca EA.md și ArtVest SA a avut și anul acest o cauză nobilă. Participantele la eveniment au participat la o tombolă cu premii de valoare și la o licitație cu obiecte de preț, oferite de partenerii proiectului.

Petrecerea în Pijamale a fost incendiară! Vezi primele fotografii de la eveniment

IMG_2130

În cadrul evenimentului desfășurat pe 7 martie femeile au avut parte și de momente de suflet, reușind să contribuie prin micul lor suport la activitățile de viitor ale Centrului ProSănătate și Recuperare – circa 4 mii de lei. Înființat la inițiativa Svetlanei Bulgaru, femeia care a trecut chiar ea printr-o experiență de tratament a cancerului la sân, centrul desfășoară astăzi activități cu doamnele aflate în post tratament de cancer, însoțite de doi psihologi profesioniști.

Vă mulțumim din suflet. Orice aport este binevenit pentru Centrul nostru, întrucât activăm în bază de voluntariat, dar avem multe idei nerealizate. Niște excursii la mănăstirile din țară, de exemplu, le-ar ajuta mult pe doamne să regăsească puterea credinței; mai multe ateliere creative, unde participantele și-ar putea dezvolta imaginația și contribui la realizarea unor lucrări de decor de toată frumusețea… Anul trecut, spre exemplu, am procurat lenjerie specializată pentru femei, din donațiile adunate la fel în cadrul unor manifestații publice, lucru pentru care suntem foarte recunoscătoare. Unele ore de art-terapie sunt gratuite, altele – contra plată, iar de sărbătorile Sfintelor Paști, ne dorim să mai facem niște lucrări pe lemn. Vă mulțumim tuturor și vă dorim ca primăvara să vă aducă în dar numai surprize plăcute”, ne-a declarat Svetlana Bulgaru, inițiatoarea proiectului.

Foto: Dima Iacovlev

Disclaimer Pijama