Katerina Emelianov are 19 ani, este originară din Chișinău și este pasionată de modeling. Acum trei ani a înțeles că-i place modelingul, așa că a început să muncească mult la acest capitol, iar astăzi nu se poate lăuda decât cu rezultate frumoase.

A început să practice modelingul pe când avea 16 ani, la o școală de modeling din Chișinău, unde a făcut un curs de trei luni.

„Mie mi-au ajuns acele trei luni pentru a scăpa de complexe, a învăța să merg bine pe tocuri, dar cele mai multe abilități pentru modeling au venit din multă practică! Primul defileu dacă nu m-a greșesc l-am avut la Filarmonica Națională, am avut mari emoții, fiecare pas făcut părea câte o mică etapă în ceea ce fac acum pe podium”, spune Katerina pentru EA.md.

Fiind întrebată care sunt condițiile pe care trebuie să le întrunești ca să devii model, tânăra afirmă că nu sunt neapărat niște condiții stricte, totul vine de la sine și din multă practică. Cât despre fetele propulsate în modeling fără a avea trăsături necesare, spune că toate suntem diferite și orice persoană are ceva deosebit, fiecare într-un final se regăsește în domeniul său.

„Fiecare model are țeluri diferite. Cineva visează la Campaign pentru Victoria’s Secret, altcineva își pune scopuri mici și mult mai reale, cineva se mulțumește cu un titlu sau mai multe! Toți suntem diferiți și avem scopuri diferite”, mai spune modelul.

În timpul liber, tânăra citește și face sport. „Nu ești model dacă nu faci sport și ții un regim alimentar potrivit.”

Nu-i place să vorbească despre planurile sale de viitor, dar ne asigură că sunt muulte, iar pentru a le atinge e nevoie de dedicație completă în ceea ce faci, indiferent de domeniu.

Amintim că începutul acestei luni,  Katerina Emelianov a câștigat titlul „Miss România 2019”. Concursul a avut loc la București în cadrul festivalului Bucharest Fashion Week. În cadrul competiției, tânăra a cucerit inimile românilor cu frumusețea cu care a fost înzestrată.

Citește și: O moldoveancă a câștigat titlul Miss România 2019: „E greu să treci peste emoții și să zâmbești când ai 1000”

Sursa foto: Instagram