Pentru că posedă niște manageri care le dictează că trebuie să aibă grijă de securitatea lor, majoritatea vedetelor din showbiz posedă gardă de corp. Unele celebrități îi acceptă ca pe niște prieteni, altele sunt distante și critice față de bodyguarzi, iar celelalte – se îndrăgostesc de aceștia! Pe unii dintre acești bărbați feroce îi veți cunoaște mai jos.

Peter van der Veen este unul dintre bodyguarzii lui Lady Gaga. Musculosul olandez are grijă de fiecare dată atât de „stăpâna” sa, cât și de bagajele acesteia. 

Cel care s-a ocupat ani buni de securitatea Angelinei Jolie și al familiei sale a fost Mickey Brett – un bodyguard cu experiență.

Britney Spears, dacă nu știați, s-a îndrăgostit de mai mulți bodyguarzi de-ai săi. Unul dintre aceste scandaluri a legat-o de fostul bărbat care îi asigura securitatea –  Fernando Flores. 

De integritatea fizică a Selenei Gomez au grijă mai mulți bodyguarzi în același timp. În 2011, tocmai 3 bărbați aveau grijă de securitatea sa, mai ales atunci când se afla în stradă. 

Și de integritatea interpretei Jennifer Lopez răspund mai mulți bodyguarzi. Primăvara trecută, vedeta a participat la o emisiune radio și a fost însoțită de cel puțin trei bărbați, în drumul spre studio.

În relații mai puțin bune cu fostul său bodyguard a rămas Rihanna. Geoffrey Keating a dat-o în judecată pe vedetă pentru declarațiile defăimătoare ale acestuia. Bodyguardul a tras cu urechea la discuțiile telefonice ale interpretei.

Foto: purepeople.compearlswindow.comcelebitchy.com

Distribuie articolul: