Rochii clasice și ținute destul de siropoase au fost etalate aseară la prima semifinală națională Eurovision Song Contest 2014. Vedetele autohtone au trecut prin sita Nataliei Bolohan, creatoarea brand-ului NaneTTy. Vedeți mai jos cine s-a îmbrăcat portivit cu tendințele și parametrii corporali și cine a dat-o în bară la aceste capitole.

TOP 5 Ținute bine alese!

Diana Brescan – o ținută destul de impresionantă, cu anumite accente care avantajează interpreta în scena. Croiala este foarte interesantă și poate fi considerată o ținută demnă pentru Eurovision.

 Diana Brescan

Carolina Gorun – foarte elegantă, feminină, într-o ținută care evidențiază silueta interpretei și care o avantajează foarte mult. Stofa rochiei este foarte bine aleasă: și factura, și culoarea.

 Carolina Gorun

Anișoara Cernicova – pentru stilul de muzică interpretat cred că ținuta este potrivită. Culoarea o avantajează foarte mult pe interpretă, însă cred că era mai potrivită dantela sau imprimeul de o altă culoare, eventual mai închisă.

 Anisoara Cernicova

Rodica Olișevschi – o ținută simplă, dar elegantă care poate prevala în fața altora cu foarte multe accente. O avantajează foarte mult interpreta datorită lungimii sale.

 Rodica Olisevschi

Vlad Ray – pentru mine a fost o ținută care îmi amintește de desenele animate cu Bathman, dar reușește să surprindă pe scenă.

 Vlad Ray

TOP 5 Ținute prost alese

Felicia Dunaf – încă o dată am încercat să punem în evidență valori care nu merită. Indiferent de piesa cântată și silueta frumoasă, acestea au fost umbrite de ținuta asemănătoare cu una de kabaret.

 Felicia Dunaf

Tatiana Heghea – nu goliciunea corpului reprezintă valoarea unui interpret. În fiecare an avem vedete care apar în scenă sumar îmbrăcate, și de fiecare dată acest lucru nu este apreciat. Cred că interpreții ar trebui să țină cont de acest lucru.

 Tatiana Heghea

Flux Light – (Olia Tira) o ținută prea excentrică, pielea nu a fost cea mai bună soluție cu toate că accesoriile au fost bine potrivite.

 Olia Tira

Alina Sorochina – cel mai probabil artiștii noștri nu au învățat să se îmbrace pentru scenă. Nu am văzut nimic deosebit decât o rochie de balerină alungită cu o bucată de stofă. Cred că este o ținută bizară.

 Alina Sorochina

Doinița Gherman – piesa vestimentară a fost destul de ok, însă eu aș fi optat pentru alte culori, mai vii care să-i pună în evidență atuuri-le și aș fi renunțat la blană.

Doinița Gherman

Vezi AICI o galerie foto de la eveniment.

Fotograf: Ellene Mocrii

Distribuie articolul: