19 noiembrie este o zi specială pentru vedete TV, interpreţi şi nu doar. Pentru cine avem cele mai sincere felicitări? Aflaţi mai jos! 

Vedeta TV, Lilu, împlineşte 27 de ani. A fost surprinsă de dimineaţă de echipa cu care lucrează. Lilu a declarat pe blogul său că este împlinită şi fericită, mai ales pentru că este mămică. ,,E cel mai frumos cadou pe care mi l-a dăruit viaţa şi azi vreau să îl împart cu voi. M-am trezit dimineaţa şi am văzut-o dormind, un omuleţ fără griji şi m-am umplut de fericire. Am zîmbit şi am mulţumit pentru asta. Pentru şansa de a simţi dragostea sublimă, de a-i mirosi părul moale, de a-i îngâna cântece de leagăn, de a o vedea cum zâmbeşte în somn.”

Alexandru Gurdila

Şi colegul ei de breaslă este astăzi sărbătorit – Alexandru Gurdila. Omul mereu îndrăgostit a primit o mulţime de felicitări, inclusiv pe pagina de facebook.

Varvara Buzila

Astăzi îi urăm ,,La mulţi ani!” şi Varvarei Buzilă. Director adjunct al Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală, Varvara Buzilă lucrează de ani buni, cu pasiune, pentru salvarea patrimoniului cultural național.

 Mihai Grosu

Tot astăzi îşi sărbătoreşte ziua de naştere şi interpretul de muzică populară Mihai Grosu. 

Felicitări tuturor!

Foto: Arhiva personală, Ellene Mocrii