Andreea Marin trăiește o poeveste frumoasă de dragoste alături de Tuncay sunt împreuna de mai bine de doi ani. De un an și jumătate, cei doi sunt căsătoriți oficial,  însă presa continuă să descopere detalii cum a început frumoasa lor relație. 

Andreea Marin și Tuncay se completează de minune și au reușit deja să construiască în jurul lor un mediu frumos și sănătos care stârnește admirația celor din jur.

Cuplul Andreea și Tuncay a împlinit mai bine de doi ani, iar, privind în urmă, fizioterapeutul turc își amintește cum a început totul și cum s-a decis, peste noapte, să-și schimbe locul de trai în București.

„Vorbeam cu Andreea și m-am intrebat de ce stau, dacă ne înțelegem atât de bine. Așa că într-o noapte am zis că vin, iar a doua zi, mi-am pregătit toate lucrurile. S-a întâmplat atât de rapid! Foarte rapid!”, a declarat Tuncay pentru Click.

Chiar dacă toți au presupus că Tuncay a fost cel care a făcut primul pas și i-a luat mult timp să topească inima „Zânei”, Tuncaya dezvăluit că totul a venit din ambele parți. „Nu pot să spun că am ales-o pe Andreea. Și nici Andreea nu poate să spuna că m-a ales pe mine. A fost, pur și simplu, chimie”.