Filmulețul în care prim-ministrul Georgiei întâmpină turistul cu numărul 6.000.000 a devenit viral nu doar în Georgia, ci și în Moldova. Mulți s-au întrebat dacă momentul a fost înscenat sau nu și au fost curioși să afle cine este norocosul turist. Acesta s-a adeverit a fi un tânăr jurnalist pe nume Jesper Black, stabilit în Olanda, scrie AGORA.md.

Pentru revista Georgian Journal, Jesper a povestit că a crescut în Olanda și s-a mutat cu traiul la Barcelona, Spania recent, iar pasiunea sa este călătoria. „În ultimele șase luni, am vizitat 4 continente. A fost o călătorie nebună, dar pentru asta trăiesc. Am decis să nu cheltui bani pe telefon sau laptop, ci cum îi am – să cumpăr bilete”, povestește Jesper.

El spune că a aflat despre Georgia acum trei ani, de la o studentă georgiană, Ninutsa, căreia el, la rândul său, îi arăta Olanda. Ei au devenit prieteni, iar Jesper a fost invitat, în nenumărate rânduri, în Georgia. Când, într-un final, acesta a ajuns în țară, vizita lui a devenit virală.

„Nu aveam idee ce se întâmplă. Tot ce știam e că prietena mea trebuia să mă întâlnească și nu a făcut-o. În schimb, eram escortat de poliție. La început eram nervos, dar după ce mi s-a dat scrisorica în mașină, m-am calmat”, spune Jesper.

Tânărul spune că nici nu știa cine e premierul georgian, însă odată așezați la masă cei doi au început a vorbi despre familie și filme.

Jesper Black s-a aflat în Georgia timp de o săptămână, fiind tot timpul însoțit de echipa de filmare. Tânărul spune că numaidecât se va mai întoarce în țara care l-a întâmpinat atât de inedit.

Experiența sa Jesper o descrie pe blog și pe canalul său de Youtube.

Sursa: AGORA

Distribuie articolul: