Finalistul din echipa lui Tudor Chirilă, Dragoș Moldovan, a câștigat marele trofeu Vocea României și premiul în valoare de 100.000 de euro. În marea finală, tânărul s-a luptat cu Elena Bozian din echipa lui Horia Brenciu (locul 4), Jasmina Răsădean din echipa Irinei Rimes (locul 3) și cu Andi Țolea de la Smiley (locul 2).

Emoționat, dar fericit, câștigătorul a declarat: „Când am început această experiență, nu aveam nicio așteptare, îmi doream să cânt și să mă bucur de fiecare moment. Faptul că am câștigat Vocea României este încununarea eforturilor mele din ultima vreme, pe plan muzical. Mă bucur foarte mult că am reușit să câștig și vreau să le mulțumesc, din suflet, celor care m-au susținut și m-au votat să ajung până aici”.

Bucuria a fost la fel de mare și pentru Tudor Chirilă, care a devenit cel mai prolific antrenor din cadrul concursului, cu patru sezoane câștigate. Artistul a reacționat imediat după votul final, dezvăluind că a simțit că a avut „cea mai puternică echipă din toate sezoanele”.

În marea finală, Dragoș Moldovan a cântat trei piese.

„Still Loving You”, cu Tiberiu Albu:

„Cântec prost”, cu Tudor Chirilă:

„Show Must On”:

Dragoș, în vârstă de 20 de ani, este din Timișoara și e student la Conservator, unde studiază chitara. Tânărul mărturisește că muzica este pe primul loc în viața lui. „Când sunt obosit, cânt, când sunt fericit, cânt. Cealaltă pasiune a mea este dresajul canin și tot ce înseamnă câini”.

A descoperit rockul la 7 ani, când și-a strâns bani din colindat și a cumpărat prima chitară. Dragoș cântă în trei trupe, la festivaluri și în cluburi, scrie vocearomaniei.protv.ro.

Acum trei ani, a suferit un grav accident de mașină. „În 2016, am avut un accident cu mașina. Din neatenție, la doar două luni după ce am luat permisul, am alunecat și am lovit violent un copac. Am rămas încarcerat și am intrat în comă. A fost nevoie de două operații, una la cap și una la mână. Fața mea s-a schimbat puțin… În aceste două săptămâni în care am fost în comă, medicii au fost destul de rezervați în privința șanselor, dar din fericire am reușit să le demonstrez contrariul. Mă consider foarte norocos”, a povestit concurentul.

Sursa: AGORA.md