La doi ani după despărţirea de Andreea Raicu, Tudor Chirilă are din nou o iubită oficială. Cei doi au fost surprinşi de fotoreporteri într-o zi normală din viaţa lor, în care iubirea şi fericirea li se citeau pe chip. Cu toate acestea, Chirilă a refuzat să dea detalii despre noua lui iubită. Exact când părea că se va aşeza la casa lui, Tudor s-a despărţit de Andreea, în toamna anului 2011, şi fiecare a luat-o pe drumul său. De atunci, acesta a fost văzut în compania mai multor domnişoare, însă niciodată nu a fost vorba de ceva serios.

De ceva timp, acesta trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Diana, cea care i-a fost prietenă şi confidentă în ultimii ani, încă de pe vremea când acesta se iubea cu Andreea Raicu. Zilele trecute, cei doi au fost surprinşi de paparazzi într-un restaurant, în timp ce savurau o cafea şi o apă plată. Vizibil, foarte îndrăgostiţi, Tudor şi Diana s-au sorbit din priviri, s-au mângâiat şi s-au ţinut de mână, de parcă toată lumea era doar a lor.

Contactat de jurnalişti,Tudor Chirilă a refuzat să dea detalii despre noua sa iubită. Nici mama sa, actriţa Iarina Damian, nu ne-a oferit mai multe informaţii, păstrând discreţia cerută de fiul său.

Tudor Chirilă a înfiinţat trupa Vama Veche în 1996 alături de colegii lui, Traian Bălănescu şi Liviu Mănescu. Deşi nu păreau să existe probleme între ei, membrii trupei s-au despărţit în toamna anului 2006, în două trupe diferite: Vama şi Trupa Veche, Tudor fiind liderul şi fondatorul “Vama”. De curând, Tudor Chirilă a venit şi la Chişinău în cadrul evenimentului TEDx.

Sursa: click.ro