Aţi admirat la noi în revistă vedetele împreună cu jumătăţile lor care lucreză în acelaşi domeniu. Azi însă vă lăsăm să descoperiţi cine sunt jumătăţile vedetelor care nu-şi fac apariţia la TV. Ei sunt cei mai mari critici din umbră, dar, în acelaşi timp, cei mai mari susţinători ai vedetelor alături de care formează cupluri. Haideţi să-I cunoaştem.

Nelly Ciobanu şi Iurie Mărgineanu

jurnal.md

Artista poporului, Nelly Ciobanu, s-a căsătorit cu un binecunoscut avocat de la noi din Moldova, Iurie Mărgineanu, care mai este doctor şi conferenţiar universitar. Într-o declaraţie făcută la un post de radio, interpreta a mărturisit că soţul habar nu avea de cântecele ei până a o cunoaşte: „M-am rugat lui Dumnezeu să întâlnesc pe cineva care să nu ştie cine sunt şi ce cânt. Mulţi bărbaţi vor să iasă cu noi (interpretele – n.r.) numai pentru numele pe care-l avem.” Cei doi au o fetiţă.

 Andrei Porubin – Ala Porubin

timpul.md

Chiar dacă s-au cunoscut la aceeaşi facultate de jurnalism, soţia show-manului, Andrei Porubin, a optat pentru o carieră mai puţin obişnuită pentru femei. Ala Porubin este locotenent-colonel şi şef adjunct la Secţia de evidenţă şi documentare a populaţiei, unde activează de 26 de ani: ” Pentru mine Andrei este prieten, iubit, frate, soţ, tată, bunic şi mai puţin vedetă. “, spunea soţia într-un interviu. Cei doi au împreună doi copii: o fată şi un băiat.

Olia Tira şi Roman Ungureanu

UNIMEDIA

Cuplul Tira-Ungureanu au oficializat relaţia pe 2 iunie anul trecut. Nunta a avut loc la o piscină deschisă, în unul dintre cele mai luxoase hotele din Capitală. Frumoasa interpretă şi-a unit destinul alături de omulul de afaceri Roman Ungureanu. În unul din interviuri, ea declara că ar vrea să dedice mai mult timp familiei, de aceea îşi va lăsa cariera pe planul 2.

Lilia Lozan – Adrian Daschevici

facebook.com

Frumoasa prezentatoare a emisiunii Live de la PublikaTv afişează tot mai des, pe pagina sa de facebook, poze alături de iubitul ei, Andrian Daschevici. Înainte de a-l cunoaşte, Lili Lozan declara despre el într-un interviu din presa online: “N-are treabă cu televiziunea, n-are treabă cu vedetele, n-are treabă cu lumea mondenă, este un om rezervat pe care-l iubesc şi care mă iubeşte.” Andrian Daschevici a absolvit facultatea de Drept a Universităţii de Stat din Moldova.

Sorina Obreja – Ion Cheptene

facebook.com

Prezentatoarea Ştirilor de Noapte de la ProTV îşi împarte timpul supraîncărcat cu televiziunea, fiica şi soţul ei. Dacă pe Sorina Obreja o putem vedea în fiecare seară, atunci pe soţul acesteia abia de îl cunoaştem. Cu el am făcut prima oară cunoştinţă în cadrul unei şedinţe foto pentru o revistă de copii de la noi, în care fiica lor, Emilia, a fost marea vedetă.

 Rusalina Russu şi Veaceslav Ţurcan

facebook.com

Prezentatoarea de la “O seară în familie” de la M1 şi economistul Veaceslav Ţurcan s-au cunoscut nu la vreun eveniment monden şi nici nu au avut prieteni în comun:„Ne-am întîlnit în faţa calculatorului. Aveam cred că vreo 3000 de „prieteni” virtuali care mă întrebau de televiziune, emisiuni. La început şi Slavic a fost unul dintre ei, dar, din discuţie în discuţie, am început să-mi dau seama că-mi este interesant să vorbesc numai cu el”, povestea Rusalina pentru o revistă de la noi. Cei doi au împreună doi băieţei.

Marcel Bostan şi Katy Grigoriţă

facebook.com

Se pare că rockerul Marcel Bostan a ales să-şi cânte Wamintirile mai mult prin România decât pe la noi. Solistul formaţiei Alternosfera nu-şi prea afişează viaţa personală în public. Anterior, a fost căsătorit cu o şahistă, iar azi se întâlneşte cu o studentă de la facultatea de medicină a Universităţii “Nicolae Testimiţeanu” din Chişinău. Anume la iubita sa, găsim pe facebook, mai multe poze cu cei doi îndrăgostiţi.

Anatol Melnic – Tatiana Melnic

facebook.com

Se pare că regele farselor este şi un romantic incurabil. Şi-a cerut soţia în căsătorie, chiar în timp ce aceasta avea ore la facultate, în faţa întregii grupe. Soţia lui Anatol, Tatiana, este model şi a studiat business şi administrarea afacerilor la Universitatea de Stat din Moldova. S-au căsătorit acum un an şi jumătate, iar acum cinci luni s-a născut fetiţa lor, Kamelia. Anatol spunea într-un interviu că pentru a fi o soţie bună, o femeie trebuie „să te mintă uneori, să economisească banii, să iubească copilul şi să nu pună multe întrebări despre activităţile tale pe internet”.

…şi lista continuă…