Echipa şi cititorii unei reviste celebre din Romania au întocmit topul anual al celor mai frumoase femei din lume. Laura Cosoi a obţinut cele mai multe voturi şi, astfel, s-a ales cu titlul de “cea mai frumoasă femeie din România”. Vedeta TV nu se aştepta la un asemenea titlu, deoarece consideră că sunt foarte multe femei frumoase în România. Tocmai de aceea declaraţia ei a fost sinceră şi evident nepregătită, vedeta rămânând aproape fără cuvinte atunci când a urcat pe scenă pentru a primi trofeul: „Este neaşteptat pentru mine premiul acesta. Sunt foarte impresionată!”, a spus Laura. Ea a aflat vestea la întoarcerea în ţară dintr-o vacanţă pe care a petrecut-o în Italia.

În clasamentul de anul acesta se mai află vedete feminine din România precum Anda Adam, Ellie White, Andreea Bănică, Iuliana Luciu, Ruby și Lora.

lyla.ro 

 

După despărţirea de Smiley, Laura a început o relaţie amoroasă cu Cosmin Curticapean. Laura Cosoi (31) este o actriță română, vedetă PRO TV. A jucat în serialele La bloc, „Fete cu lipici”, Aniela, și „Moștenirea”.

Sursa: ro.omg.yahoo.com
Photo: lyla.ro