Ultimii doi ani au fost ai schimbărilor radicale pentru Nastya Kamenskykh. Vedeta a reușit să slăbească cu tocmai 3 mărimi și a reușit asta nu doar grație alimentației, ci în primul rând programului regulat de antrenamente!

Deja de mai mult timp, cel pe care Nastya îl numește drept „sculptorul corpului său” e nimeni altul decât Andrey Khomitskyi – antrenor personal ucrainean, de două ori campion mondial Men’s Physique IFBB.

cats

„Uneori, poate fi mult prea aspru, însă acum este sculptorul corpului meu, pentru că nu vreau să-mi pierd forma fizică în impul reabilitării. Datorită programului său de antrenamente și nutriție, am revenit de la odihnă slabă și frumoasă, iar acum, în timpul reabilitării, îmi voi menține forma fizică tot cu ajutorul său”, a recunoscut artista, în ultima postare de pe vlogul său.

Nastya Kamenskykh: vlog pe patul spitalului unde a fost din nou operată: „Mă pot numi Terminator”

15624588_606656179532556_8836442109650141184_n

Tânărul și-a început cariera sportivă prin a fi campion mondial la bodybuilding, însă acum și-a redus activitatea la antrenamente personale. Pe lângă asta, deține proiectul KHOMYTSKYI PRO, prin care își propune să-i ajută pe oameni să ajungă la cele mai bune versiuni fizice ale lor.

Foto: Instagram, ironworld.ru

Distribuie articolul: