Săptămâna trecută Chișinăul a fost zguduit de o crimă îngrozitoare. Anastasia Cecati a fost omorâtă de soțul ei, după care acesta s-a sinucis aruncându-se de la etajul 7. Cei doi aveau o fetiță de doar 20 de zile.

Anastasia Cecati sau Anastasia Cia, așa cum era cunoscută a fost model, actriță și interpretă.

Modeling

Anastasia a pozat pentru mai multe reviste celebre precum:  GQ, Playboy sau Maxim. Moldoveanca a câștigat și concursul de frumusețe din România, Euro Sexy.

Anastasia petrecea tot mai mult timp în România, unde visa la o carieră în actorie. O altă pasiunea a Anastasiei a fost designe-ul, aceasta creat și o linie de rochii.

Actoria

Anastasiei i s-a oferit un scurt rol în celebrul serial „Las Fierbinți”. A jucat în videoclipul renumitului DJ Basshunter „Crash and Burn”, iar în ultima perioadă se mutase în Dubai unde lucra la mai multe proiecte televizate.

Muzica

Anastasia mai avea o pasiune pentru muzică. Se pare că aceasta lucra în Dubai la un album. Pe internet am găsit un cover realizat de Anastasia chiar anul acesta în luna ianuarie. Moldoveanca avea și câteva melodii proprii.  

Amintim că Anastasia Cecati a fost omorâtă de soțul ei, medic dentist din Chișinău. Acesta i-a aplicat soție sale o lovitură cu cuțitul în jurul gâtului, care i-a fost fatală. După ce a înfăptuit crima bărbatul s-a aruncat de la etajul 7 al apartamentului și a fost găsit fără suflare. Cuplul avea un copil de doar 20 de zile. Fetița a fost internată la Spitalul nr. 1 din Chișinău. Potrivit ele.ro înainte de a se arunca de la etajul 7 bărbatul și-ar fi sunat nașul de cununie pentru al ruga să aibă grijă de fetița sa.

Mai multe detalii despre acest caz citește pe Agora.md

Distribuie articolul: