După ce a pus capăt căsătoriei cu Alexandru Grosu, la sfârşitul anului trecut, interpreta Karizma vine, în exclusivitate, cu cinci sfaturi pentru femeile care trec prin aceeaşi situaţie în care s-a aflat şi ea.

1 Mergeţi la psiholog!

Eu n-am mers la psiholog, pentru că n-am avut nevoie, dar oricum recomand ca orice femeie care trece printr-o astfel de perioadă să meargă la un specialist. Mai ales, dacă nu se regăseşte în sfaturile oamenilor apropiaţi.  Este absolut normal să mergi la psiholog, pentru că specialiştii descoperă lucruri pe care tu nu le vezi, chiar dacă se află sub nasul tău.

 2 Nu aruncaţi cu gunoi unul în altul!

Eu nu suport când văd femei sau bărbaţi care, după divorţ, vorbesc lucruri urâte unul despre celălalt. Înseamnă că şi tu ai fost exact aşa cum zici despre el, dacă aţi trăit împreună atâţia ani.

3 Mergeţi la kickboxing!

Este un sport care vă ajută să vă degajaţi şi să scăpaţi de nervi. Imaginaţ-vă că perna de box este fostul sau fosta soţie şi băteţi-o acolo, dar n-o faceţi prin vorbe.

 4 Scrieţi pe hârtie ceea ce simţiţi!

Gândurile cu timpul se uită, dar încercaţi să vă notaţi într-o agendă toate sentimentele, tot ceea prin ce treceţi, şi bune şi rele, şi lăsaţi-o deoparte, uitaţi de ea.

Mai târziu, când vă aflaţi într-o ceartă cu un actualul prieten, recitiţi această poveste ca să vedeţi prin ce aţi trecut. Asta vă va face să aveţi mai multă răbdare sau, dimpotrivă, vă va face să luaţi o decizie mai rapid, ca să nu ajungeţi din nou în aceeaşi situaţie.

 5 Încearcaţi să vă ocupaţi de dumneavoastră!

Găsiţi-vă o ocupaţie nouă: pictură, hipism, sport. Faceţi ceva ce n-aţi mai făcut până acum, dar s-o faceţi cu plăcere. Cel mai bine e să mergeţi într-o vacanţă! Dacă astăzi aţi divorţat, mâine plecaţi într-o călătorie! Nu mai staţi în acelaşi oraş, pentru că totul o să vă pară mai urât. Eu am plecat după două luni de la divorţ în vacanţă, pentru că nu aveam timp, dar asta a fost ceea ce m-a ajutat cel mai mult! Cel mai important este să vă faceţi concluzii din relaţia pe care aţi avut-o!

 

În zilele următoare aflaţi cum a trecut Karizma de despărţirea cu omul pe care l-a iubit şi ce a făcut-o să se despartă de el?

Distribuie articolul: