Anca are doar 7 anișori, însă fiecare zi e o încercare înverșunată pentru ea. Micuța abia de-și mai simte picioarele, dar totuși visul sinistru pe care-l retrăiește noapte de noapte ar putea lua sfârșit datorită donației fiecăruia din noi.

Încă din prima lună de viață, Anca a fost diagnosticată cu tumoare în regiunea coloanei vertebrale, iar medicii din Chișinău, văzându-se incapabili de a continua procesul de reabilitate a fetiței, au încetat în a mai oferi pronosticuri îmbucurătoare. Din acest motiv, părinții micuței au decis să apeleze la medicii spitalului Acibadem din Istanbul, Turcia. Micuța fiind o luptătoare desăvârșită a luptat și a supraviețuit, iar la un an și jumătate a fost operată la coloană. Verdictul de diagnoză a tumorii a fost blamat, constatându-se că formațiunea s-a dovedit a fi din celule moarte.

Din nefericire, calvarul Ancăi nu a încetat aici. Din cauza displaziei bilaterale și a unui picioruș strâmb, micuța avea nevoie urgentă de 8 operații. La Chișinău, ea a suportat 5 intervenții, însă din cauza că nu au fost cu succes, vor trebui repetate.

La moment, Anca abia de-și mai simte picioarele. Mai jos de talie, fetița nu-și simte corpul, de aceea e în grupa de risc cu rinichii.

Pe platforma de crowdfunding Guvern24, mama Ancăi a lansat o campanie de colectare de fonduri, pentru a efectua o dublă operație la genunchiul stâng. Suma solicitată de medicii din Turcia este de 13.750 euro, însă părinții dispun doar de 4 750 euro, de aceea, vă roagă să o susțineți. Desigur că remunerările sunt pe potrivă. La fiecare 100 euro donați, mama Ancăi va oferi câte o păpușă handmade.
Puteți dona AICI sau la numărul de telefon 1555, folosind codul 951, valabil abonaților Moldcell, Unite și Moldtelecom.

Nu fi indiferent, ajută-o pe Anca să-și reîntoarcă copilăria furată!

Autor: Guvern24

disclaimer caritate

Distribuie articolul: