Caz inedit în Ucraina! O tânără de 18 ani, originară din Herson, a născut cinci bebeluși dintr-o singură dată! Cei doi băieți și cele trei fetițe au apărut pe lume cu ajutoril unei operații de cezariană, după cum informează portalul ucrainean uapress.info.

Atunci când a împlinit patru luni de sarcină și a făcut prima ultrasonografie, medicul nu putea să creadă ochilor, s-a gândit inițial că aparatul e defectat și nu indică veridic numărul copiilor din burtica viitoarei mămici.

Tânăra a fost nevoită, astfel, să se adreseze unui alt spital, pentru a face ultrasonografie repetată, însă și acolo a primit același rezultat. 

După cum informează sursa citată, tânăra mamă urmează a fi transportată la Nikolaev, întrucât la Herson lipsește utilajul necesar pentru îngrijirea mai multor bebeluși de la o singură mămică. 

Dacă vă întrebați câți ani are fericitul tată, trebuie să menționăm că acesta este doar cu un an mai mare decât soția sa, adică are 19 ani. Numele tinerei mămici, însă, nu a fost făcut public deocamdată.

În ziua nașterii, tânărul tată și-a cerut permisiunea de a absenta de la lecții, pentru a fi alături de mama celor cinci copii care aveau să apară pe lume.

Conform „Комсомольская Правда на Украине”, nașterea a avut loc vinerea trecută prin cezariană, întrucât medicii n-au vrut să riște cu sănătatea mamei. 

Potrivit medicilor, cazurile de naștere a cvintupleților sunt foarte rare, fiind unul la 3000 de sarcini. De obicei, multe dintre aceste sarcini se întâmplă și în timpul fertilizării in vitro.

Despre cazul tinerei de 18 ani, însă, putem spune că aici și-a spus cuvântul doar mama-natură!

Foto: depositphotos

Distribuie articolul: