Ingrediente:
2 bucăți de piept de pui
Coaja de la lămâie
Ardei copt
Brânză moale de vaci
Cașcaval
Pătrunjel
Ulei de măsline sau de floarea soarelui
Sare și piper negru

Mod de preparare:
1. Pune într-un bol brânza de vaci, cașcavalul răzuit, coaja rasă de la o lămâie, pătrunjelul tocat, condimentează cu sare și piper negru după care amestecă tot împreună până se încorporează toate ingredientele.
2. Taie bucățile de piept de pui în jumătate.
3. Cu ajutorul unui cuțit bine ascuțit taie fiecare jumătate de piept de pui ca pe o chiflă de hot-dog. Fii atent(ă) să nu-l tai până la capăt.
4. Ia o bucată de piept de pui, acoper-o cu o folie alimentară și bate-o pe ambele părți până se subțiază. Apoi fă același lucru cu celelalte bucăți.
5. După ce ai bătut carnea, condimentează doar o parte cu puțină sare. Pune pe fiecare bucată aplatizată câte 2-3 bucăți de ardei copt, apoi mixtura de brânză, iar ulterior rulează strâns fiecare felie umplută și întărește-o cu câteva scobitori sau leag-o cu ață alimentară.
6. Pune tigaia la foc mediu cu 2-3 linguri de ulei și așeză rulourile. Rumenește-le pe fiecare parte circa 3-4 minute sau până ce obții o culoare aurie.
7. Apoi transferă-le pe o tavă de copt și pune-le în cuptorul încins la 180 de grade C pentru circa 15 minute.
8. Scoate carnea din cuptor și las-o să stea câteva minute. Taie fiecare rulou felii de circa 2 cm. și servește-le cu orice garnitură dorești. Poftă bună.

Foto: Facebook.com/ROGOB

Video: Youtube.com/Rogob

Distribuie articolul: