Calendarul gregorian a oferit până acum multe combinații interesante și toate, precum declară numerologii, sunt încărcate de o anumită energetică, de obicei pozitivă. Consecutivitatea numerică respectivă se mai poate repeta abia peste o mie de ani, adică pe 11 decembrie 3013, la aceeași oră. Câți moldoveni au decis să-și oficieze astăzi căsătoria aflați mai jos.

11/12/13 14:15 se consideră o dată cu bun augur și a fost consemnată de americani încă de pe 12 noiembrie, dar fiind faptul că ei scriu uneori și invers luna cu anul. Afară de această combinație, astăzi am mai trăit și 09:10 11/12/13. Astfel, multe persoane caută asemenea combinații numerice pentru a planifica evenimente speciale din viața lor: naștere – dacă e posibil, căsătorie sau logodnă.

Conform informațiilor oferite de Direcția Stare Civilă Chișinău, pentru astăzi, 11 decembrie 2013, este planificată oficierea a trei căsătorii la Oficiul Municipal de Stare Civilă, una dintre care este preconizată la penitenciar. La OSC Centru este deasemenea programată o căsătorie, la fel ca și la OSC Râșcani, căsătoria planificată nefiind una solemnă. La Oficiile de Stare Civilă Ciocana și Botanica pentru ziua de astăzi nu sunt programate oficieri ale căsătoriilor.

Deoarece în calendarul creștin ortodox acum suntem în perioadă de post, nu prea mulți moldoveni se țin de numerologie. De această perere este și șefa Oficiului Stare Civilă Râșcani, domna Maria Colac: “În general moldovenii se țin de tradiția creștină și nu prea oficiază căsătoriile în perioadă de post. Excepțiile sunt alte confesiuni sau situațiile de grabă, nevoi speciale ori delasări”.

Numerologii consideră această consecutivitate ca fiind magică, deoarece întrunește mai multe cifre care se crede că aduc noroc. Mai ales dacă și cifrele corespunzătoare datei de naștere a persoanei sunt apropiate sau alcătuiesc combinații interesante, atunci aceasta are motive în plus ca să aleagă ziua și data respectivă pentru a înfăptui lucruri de importanță vitală pentru viitorul ei.