Tot mai des, cei care se aventurează în lumea vloggingului sunt copii, bineînțeles alături de părinții lor. Videograful Sergiu Ciorescu s-a aventurat în acest domeniu cu fiica sa – Patricia – o copilă de numai 5 ani care face furori pe Youtube. Iată ce povestește micuța pe canalul său „CiaoPatricia”.

„Observând cum Patricia, ca și orice alt copil privește cu plăcere video-urile cu copii de pe YouTube, am întrebat-o în glumă dacă și-ar dori să realizeze și ea filmulețe… Ea pe loc a început a improviza, în fața telefonului dându-ne de înțeles că îi place și îi reușește”, ne-a spus Sergiu, tatăl fetiței, videograf de profesie.

„Ne-am propus să realizăm un vlog prezentat exclusiv de un un copil (fără apariția părinților cum sunt toate vlogurile de copii) să povestească ea așa cum îl simte, cu vocabularul și ideile ei la 5 ani, cu minim implicare a părinților… Temele abordate sunt diferite: jucării, prezentări, experiențe, exerciții. Ne dorim sa crească un vlog cu caracter educativ, cu informații utile pentru copii, descoperind și ea în timp ce se filmează lucruri noi, locații deosebite, jocuri originale, astfel dezvoltandu-se atât ea, cât și copiii care o urmăresc fiind abonați la canalul #CiaoPatricia, adunând astfel o comunitate prietenoasă”, ne-au mai mărturisit părinții micuței.

Aceștia ne-au spus că din decembrie urmează ca vlogul #CiaoPatricia să fie mai interactiv, cu multe premii și o rubrică nouă despre cum se fac anumite lucruri.

„Vom intra în culisele fabricilor de bomboane, de biscuiți, ateliere de creație a jucăriilor, hăinuțelor ș.a.m.d. Sperăm ca Patricia să motiveze copiii să aibă un stil de viață viu și activ, să fie mereu plini de curiozitate și dornici de a descoperi lumea”, ne-au mai spus părinții fetiței de 5 ani.

Între timp, Patricia Ciorescu a avut o experiență de filmare deja, în unul din filmulețe vlogger-ului Dorin Galben, care au adunat un număr de aproape 4 000 000 de vizualizări.