În ciuda criticilor și a așteptărilor nerealizate în cadrul primei ecranizări din trilogia „Fifty Shades of Grey”, pregătirile pentru a doua ediție continuă. Zvonurile cu privire la schimbul de actori nu s-au adeverit, astfel că în curând, pe marile ecrane, amatorii romanului îi vor putea revedea pe Christian și Anastasia în ipostaze și mai fierbinți.

Despre continuitatea filmului „Fifty Shades of Grey” nu ne-am îndoit nicio clipă, întrucât premiera a adus cu sine un adevărat fenomen în industria cinematografiei. Ecranizarea s-a bucurat de un succes nemaipomenit, iar dintr-un buget de 40 de milioane $, filmul a reușit să aducă un buget de jumătate de miliard de dolari.

Zilele trecute, autorii primei ediții a filmului au declarat presei că premierele sequel-urilor (continuărilor) „Cincizeci de umbre întunecate” și „Cincizeci de umbre descătușate” vor avea loc la 10 februarie 2017 și 9 februarie 2018.

foto: vogue.com

foto: vogue.com

Pentru a doua ediție, deja a fost găsit și un autor al scenariului. Vorbim despre o persoană foarte apropiată autoarei romanului erotic. Scriitoarea Erika Mitchell, alias E.L. James, a anunțat că Niall Leonard, adică soțul acestuia, va fi scenaristul sequel-ului „Cincizeci de umbre întunecate”.

Se pare că precedentul scenarist, Kelly Marcel, a fost extrem de nemulțumit de colaborarea cu autoarea romanului erotic, în timpul filmărilor pentru „Fifty Shades of Grey”.  Chiar și Sam Taylor-Johnson, producătorul filmului, a mărturisit, anterior, că adaptarea romanului la peliculă a fost destul de dificilă, însă nu și imposibilă, dacă tot a putut deveni reală. „Cu siguranță că am luptat cu autoarea, dar au fost idei creative. A lucra alături de E.L. James este, pe alocuri, frustrant”, spunea aceasta.

Kelly Marcel nu va mai face parte din această franciză, la fel ca și producătorul filmului. Aceștia au decis să părăsească proiectul pentru totdeauna din cauza neînțelegerilor, pe platoul de filmări, cu autoarea romanului. E.L. James deținea controlul scenelor și nu permitea ca în peliculă să apară momente care nu-i plac sau, în opinia sa, nu se potrivesc deloc cu romanul. Următorul director de film urmează să fie anunțat de către cei de la casa UNIVERSAL Pictures.

foto: latinopost.com

foto: latinopost.com

Anume din acest motiv autoarea a decis că cel mai bun scenarist ar putea deveni soțul său, Niall Leonard. Acesta nu e străin de industria cinematografică, deoarece a muncit cot la cot cu regizorii în cadrul mai multor filme seriale britanice. De asemenea, Leonard este și autorul unor romane detective de succes.

Amintim că rolul lui Christian Grey, în film, este jucat de actorul Jamie Dornan, în timp ce rolul Anastasiei Steele – t de actrița Dakota Johnson. Se așteaptă ca tot ei să participe și la sequel-urile ulterioare, însă cert e că acum, actorii încă mai negociază cu autorii filmului.

Între timp, pe internet a apărut deja prima fotografie a lui Dornan, purtând masca specifică pentru a doua carte din trilogie.

foto: purepeople.com

foto: purepeople.com

Distribuie articolul: