Mr. Christian Grey vă urează bun venit în apartamentul său, din filmul „50 Shades of Grey”. Autorii proiectului cinematografic au realizat un portal virtual prin care îndeamnă admiratorii romanului să efectueze un tur prin interiorul apartamentului care ascunde majoritatea scenelor erotice din film. Cum puteți „pătrunde” în acest apartament, aflați mai jos.

 

După o serie de trailer-uri noi și coloane sonore divulgate din „50 Shades of Grey”, autorii proiectului cinematografic s-au gândit cum îi pot ajuta pe fani să pătrundă măcar virtual în casa personajului masculin principal din film.

 

Portalul web pe care puteți arunca o privire prin acest apartament se numește christiangreysapartment.com și folosește o tehnologie point-and-click pentru utilizatori. La intrarea virtuală în apartament, ți se cere să semnezi un contract de non-divulgare a ceea ce urmează să vezi în interior.

 

Potrivit regizorului  Sam Taylor-Johnson, apartamentul lui Grey este un adevărat „set”, întrucât întrunește obiecte din arta modernă, mobilier modern, minimalist, spațiul fiind proiectat pentru a răspunde întru totul detaliilor descrise în roman.

Potrivit People, programatorii au reușit să transforme într-un format navogabil online livingul, bucătăria, sufrageria și holul din apartamentul lui Christian Grey. Puteți explora, de asemenea, și dormitorul lui Grey, baia, dar și faimoasa odaie roșie din film.

 

Făcând click pe diferite obiecte din apartament, descoperi anumite fapte și fotografii din film, care este bazat pe romanul scriitoarei E.L. James.

Amintim că filmul „Fifty Shades of Grey” va debuta în cinematografele din SUA pe 13 februarie 2015, avându-i în distribuție pe Jamie Dornan în rolul lui Christian Grey, Dakota Johnson în rolul Anastasiei Steele și pe cântăreața britanică Rita Ora în rolul lui Mia Grey.

 

Filmul va conține coloane sonore de excepție, ale unor interpreți notorii ca Beyoncé, Ellie Goulding și Jessie Ware. În același timp, pe internet contiuă să existe parodiile la adresa studentei nevinovate și a amantului său sadist. Mulți dintre fanii romanului, însă, s-au declarat nemulțumiți de alegerea Dakotei în rolul Anastasiei, declarând că se putea identifica o actriță mult mai expresivă.

 Foto: Captură Web, YouTube

Distribuie articolul: