Un nou trend în accesoriile fashionistelor a stârnit controverse și a pus pe gânduri mulți băieți și bărbați care par a fi ușor dezorientați despre așa numitul colier „Choker”. Acest lucru se datorează faptului că accesoriul dat s-a enumerat printre tendințele anilor ’90, purtat pentru prima dată de către Regina Alexandra a Danermacii, pentru a ascunde o mică cicatrice a sa.

Ce este chokerul și cum se poartă în acest sezon (Foto)

Sexul frumos însă, este impresionat și înnebunit de lanțul care se aranjează perfect împrejurul gâtului. Cu toate acestea, femeile oscilează între decizia de al purta sau nu.

Așadar, echipa EA.md a decis să le vină în ajutor doamnelor și domnițelor și să afle care este adevărata opinie a celor care până la urmă se bucură ele.

Arcadie Romanciuc, 22 ani:  „Mie nu-mi prea place. Nu cred că o domnișoară ar arăta mai frumoasă grație acestui tip de accesoriu. Cred că accesoriile cele mai frumoase și cele mai potrivite  ale unei domnișoare ar fi feminitate, inteligența, naturalețea și gingășia. Colierul e grosolan și fără sens.”

Alexandru Hrițcu, 21 ani, student:  Acest choker după părerea mea are ceva fermecător care ar ascunde după el o taină despre doamna sau domnița ce-l poartă. Arată destul de frumos. Sunt curios din ce material este confecționat.

Anonim: Ceva de doliu?

vox-alina

Sorin Golovatiuc, 24 ani, angajat: „E frumos deoarece scoate în evidență regiunea gâtului. Îmi place, chiar dacă uneori mi se asociază cu zgarda la pisici și câini.”

Leagă-ți un șiret la gât și fii stilată! O nouă tendință fashion face furori pe Instagram

Teodor Tagîrș, 24 ani, masterand:  „Nu sunt simpatizantul unui asemenea accesoriu. În opinia mea este unul copilăresc, pentru domnițele care au lăsat de curând păpușile și, din curiozitate, mai încearcă diferite accesorii. Îmi pare mult mai frumos un lanț subțirel, finuț, cu un pandantiv drăguț care să sublinieze la o domnișoară feminitatea (după care, de fapt, noi suntem înnebuniți). Frumusețea izvorăște din simplitate, nu din utilizarea excesivă a accesoriilor.
Fiecare domnișoară e liberă, desigur, să își trăiască viața cum își dorește și să poarte ceea ce vrea, dar opinia mea este că o domnișoară serioasă, care se respectă, nu va purta un asemenea accesoriu.”

Eugen Durbală, 21 ani, angajat: „Îmi place. Pare a fi un accesoriu interesant și aproape neobișnuit, care oferă frumusețe și multă feminitate. Însă nu am văzut prea multe fete de la noi purtând-ul.”

Vitalie Goțonoagă, 22 ani, student: „Mi se pare un accesoriu draguț și simplu care atrage toate privirile. Dacă nu greșesc un astfel  de colier îl purtau prostituatele, sau domnisoarele din trecut, care aveau un job sau o viață mai scandaloasă. Cred cu certitudine că fata care ar opta pentru un asemenea accesoriu ar fi o fire enigmatică.”

Acestea au fost gândurile lor. Sperăm să nu vă jignească și să nu aibă o prea mare influență asupra voastră. Așadar, fetelor: Purtați ce vreți, dar nu uitați să țineți cont și de părerea lor!

Foto: thelodown.com

                                                              Autor: Alina Plîngău, stagiară

Distribuie articolul: