19 colecții au defilat în prima zi de Moldova Fashion Days, spring 2017, aducând pe podium mult verde, culori pastelate, croieli îndrăznețe și haine pe care publicul le poate de luni cumpăra în Magazinele „Din INIMĂ”. Vedeți colecțiile designerilor din ziua I de catwalk.

Georgette – o colecție care e plină de verde și de culori calde, pastelate.

Julia Allert a venit cu geometrie, culorile caracteristice fiind bejul și negrul, cu mici nuanțe care scot în evidență haina.

Promesse aduce o colecție șic, boemă pe alocuri, cu rochii având croieli simple. Accentul este pus pe stofele rafinate.

Primera Donna – o colecție plină de pastel, în culorile florilor și perfectă pentru orice ieșire.

Creme Brulee – violet și roz-bej, însă în nuanțe foarte calde. Fetițele au adus un plus de culoare prin accesoriile copilărești pe care le purtau în mână.

Portavita aduce o colecție inspirată din picăturile de ploaie și valurile mării. Imprimeurile bleu și indigo au fost combinate cu albul și jachetele supra-dimensionale din aceleași nuanțe de albastru.

Sekana – negrul și bejul fin au fost combinate cu mici elemente decupate sau inspirate din tradiții.

Vitalie Burlacu – multă culoare și comoditate

Amarena Secret – o colecție mai non-conformistă, un street style tineresc și îndrăzneț.

Katea Gri – colecția se remarcă prin turbanele pastelate, asortate fiecărei ținute, dar și ochelarii care dau o notă de mister modelelor.

EHO Ready-to-wear – Voletul, rozul și oranjul scot din anonimat ținutele care vor să fie vedetele în orice circumstanță ne-am afla. O primă colecție care se apropie de ținutele office de la EHO.

Lia Fia – fetițe cochete în ținute pastelate și foarte comode. Mai mult, nuanța de fashion le face să concureze chiar cu modelele mari.

MilaBrega – combat conceptul de blană și ne demonstrează că elementele din blană pot fi purtate și în sezonul de primăvară și toamnă și chiar ca elemente distinctive dintr-o haină: guler, poale, buzunare, etc.

Anette – toată paleta coloristică florală, pastelată, pentru ca tu să strălucești la propriu într-o seară de vară. Ținutele au fost accesorizate cu pălării Julie Anne Millinery

Valenti vine cu mănuși chiar și pentru sezonul de peimăvară, accesorii ajustate cu mult gust pe ținute zilnice.

O’Blanc – Ținute de seară selecte, rochiile cu coadă în spate revin, însă aceasta este tot mai deosebită.

Feodora – croieli îndrăznețe și combinarea dintre rochii și costume foarte armonioasă.

Malliny – rochii de seară deosebite, cu accent pe tipul sirenă și ușoare nuanțe de culoare.

Foto: Ellene Photography