Nu ne-am îndoit niciodată de frumusețea femeilor din Republica Moldova. Iată că imaginea tinerelor din Capitală a ajuns până și la urechile celor de la proiectul american TopTruths. Pe ce loc din 10 sunt situate în clasamentul „The most beautiful women in 2016 by 10 Top cities”, vedeți mai jos.

Cei care nu au auzit încă de proiectul TopTruths.com, trebuie să știe că acest portal are la bază un canal de YouTube cu clipuri ce scot în vizor „10 adevăruri” din diferite domenii. Detaliile curioase sunt grupate a câte zece pentru a captiva, inspira, educa sau pur și simplu satisface interesul uman.

Vara trecută, unul dintre clipurile marca TOP TRUTHS Official Channel a fost denumit „Most Beautiful Women In 2016 (Advexon list of 10 Cities)”, iar în acest top a fost menționat și orașul Chișinău.

10. New York City, Statele Unite ale Americii

9. Tel Aviv, Israel

8. Moscova, Rusia

7. Stockholm, Suedia

6. Milano, Italia

5. Seul, Coreea de Sud

4. Kiev, Ucraina

3. Chișinău, Moldova

2. Rio de Janeiro, Brazilia

1. Caracas, Venezuela

În descrierea poziției Nr. 3, autorii clasamentului susțin că „există multe femei frumoase în Moldova, iar cele din Chișinău au trăsături scandinave, iar în magazinele obișnuite poți găsi adevărate modele”.

Foto: captură video

Distribuie articolul: