Dorinţa de a atinge perfecţiunea este un imperativ uman. De aceea, astăzi majoritatea oamenilor acordă mai multă atenţie frumuseţii feţei şi a corpului. Acest fapt are o explicaţie, deoarece cu toţii înţelegem că o înfăţişare armonioasă crează confort lăuntric şi dă senzaţia de încredere în sine, dă posibilitatea să te bucuri de viaţă. Una dintre cel mai efeciente metode de corectare a unor imperfecţiuni este chirurgia plastică. Bazele acestei direcţii în medicină au fost puse încă în sec. al XIX-lea, cînd chirurgii acelor timpuri au elaborat cîteva metode şi instrumente pentru restabilirea şi recăpătarea exteriorului frumos de altă dată. Desigur, de atunci, chirurgia plastică a evoluat! A devenit una dintre ramurele de frunte ale medicinei.

Chirurgia plastică a fost constituită pe baza experienţei chirurgilor şi a cosmetologilor experimentaţi, precum şi a inovaţiilor din chirurgia estetică mondială. Cele mai noi preparate, echipamente şi instrumente fac posibilă realizarea oricăror dorinţe de corectare a ,,greşelelor naturii”, care nu permit persoanei să se simtă confortabil şi încrezut.

Specialiştii autohtoni frecventează permanent forumurile internaţionale pentru schimb de experienţă cu cei mai importanţi specialişti în domeniul chirurgiei estetice din Europe şi America. De aceea, specialişti moldoveni lucrează cu aceleaşi materiale şi folosesc aceleaşi metode ca şi colegii de peste hotare.

În Moldova se poate executa întreg spectrul de intervenţii chirurgicale cu utilizarea celor mai performante metode şi a echipamentului de ultimă oră.

Lista intervenţiilor include:

  • diferte tipuri de lifting: de suprafaţă, cu întinderea suprafeţei pielei şi lifting adînc, care cu ajutorul unor aţe speciale strînge structurile cutanate în profunzime;
  • intervenţie facială de conturare cu folosirea preparatului Botulinum, care corectează pleoapele, colţurile ochilor; folosirea acidului hialuronic care umple ridurile şi înlătură orice defect al tenului;
  • corectarea urechilor;
  • corectarea aspectului glandelor mamare, procedeu ce presupune atît folosirea implanturilor, cît şi folosirea ţesuturilor pielii;
  • corectarea figurii: liposucţie şi abdomenoplastie;
  • chirurgia cosmetică a organelor genitale;
  • îndepărtarea chirurgicală a cicatricelor şi a tatuajelor şi multe alte tipuri de intervenţii.

Clinica “Sancos” din Chişinău este liderul recunoscut în domeniul chirurgiei cosmetice nu doar pe teritoriul ţării, dar şi peste hotare. În 2002, ea a devenit laureata Premiului de Stat şi prima clinică privată acreditată în Moldova, iar în 2003 a obţinut certificatul internaţional de calitate a serviciilor prestate: UNI EN ISO 9001-2000.

Chirurgii de la clinică posedă o bogată experienţă în domeniu şi execută diferite tipuri de intervenţii în scopuri de corectare cu utilizarea celor mai noi metode şi a celor mai bune preparate.

Dacă sînteţi interesaţi de o calitate bună şi o deservire excelentă în domeniul chirurgie plastice, adresaţi-vă la ,,Sancos”. Mai multă informaţie veţi obţine telefonînd la: +373 22 909 909, info@sancos.md

Distribuie articolul: