Uneori e deajuns de câteva minute să îți dai seama că EA este aleasa. Așa s-a întâmplat și în istoria pe care am primit-o astăzi pe adresa noastră electronică.

Mircea i-a spus Eugeniei încă de la prima întâlnire că va fi soția lui, ea a fost sceptică, dar iată că viața i-a demonstrat că dragostea la prima vedere există.

„Încă din primele discuții, soțul, pe atunci doar un necunoscut mi-a și spus :
-tu îmi vei fi soție, sunt sigur de asta
-mhm, cu siguranță, am replicat eu 🙂

Iată așa după 6 luni de la această discuție , în care a reușit să mă cucerească de tot, a venit marele eveniment, a fost așa cum am visat, intim , sincer și cu cine am vrut.”

O cerere intimă și emoționantă!

„Era 1 septembrie 2017 când toți alergau în febră primului sunet 🙂 iar Mircea, alergă în febră cererii de căsătorie. Pentru că era vineri, și ne pregăteam să mergem la o petrecere care urmă să înceapă la oră 20.00, el m-a invitat mai întâi acasă că să luăm cină și după abia să plecăm. L-am simțit cumva agitat și parcă mă bătea niște gânduri dar cumva le-am alungat.”

 

„Când am ajuns acasă a început a pregăti mâncarea, cumpărase midii, pentru că știa cât de mult îmi plac fructele de mare, dar paralel el îmi tot propunea un ceai, foarte insistent  și eu nu înțelegeam de ce, pentru că afară nu era tocmai timp de ceai fierbinte 🙂 și l-am refuzat de câteva ori, până el a spus:
-bine, am să beau eu un ceai.

S-a apucat să își facă ceaiul, a fiert apa o dată și apoi cam agitat spune:
-Îl vreau fierbinte, o să o mai înfierbânt o data.

Deși apa era destul de fierbinte. Atunci am început eu a bănui mai multe având în vedere că știam că nu îi prea plac băuturile atât de fierbinți.

Și-a turnat ceaiul într-o cană neagră , s-a așezat în față mea și a început să sorbeasca din ceașca foarte demonstrativ, cu cană ridicat sus …… și de aici au pornit emoțiile alea nebune, cu bătăi de inimă , cu lacrimi de fericire și mulți pupici.”

De dragul femeie iubite a băut un ceai fierbinte chiar dacă afară erau temperaturi foarte ridicate. 

„Cană neagră a început să își schimbe culoare, iar acolo să apăra fotografia noastră unde era scris : Vrei să fii soția mea?
Fără să mai aștept să mă întrebe cu voce, am spus „DA” i-am sărit în brațe și i-am spus că da, chiar vreau.”

„După care el s-a așezat într-un genunchi mi-a spus ceva ce va rămâne doar pentru noi  și a scos superbul inel de logodnă, era fix așa cum mi l-am imaginat încă de mică, un inel de prințesa.”

Unele logodne se termina cu bine, altele cu o nuntă!

„Din 19.11.2017 suntem soț și soție, iar pe 20.10.2018 vom juca și la nuntă 🙂 și sunt sigură că asta e doar începutul unei aventuri de-o viață…..”

Te iubesc Mircea!

Așteptăm povestea ta despre #Cummacerut la EA@interakt.md.

Citește și: A făcut pasul cel mare peste 10 ani! Radu și Tatiana, despre o cerere ca în povești (Foto)

Distribuie articolul: