Cher revine în forţă cu primul videoclip după 12 ani de absență și nu oricum, ci într-o formă incredibilă, cu look-uri inedite! Cântăreaţa de 67 de ani este parcă mai tânără și mai inspirată de noile tendințe muzicale. Cher a revenit cu prima melodie după o pauză de 12 ani, lansând un videoclip în care o vedem întinerită, plină de energie şi cu un corp care înfrânge mitul vârstei a treia.Interpreta s-a reinventat, deși rețeta originală s-a păstrat: machiaj provocator, o perucă din fâșii de hârtie, fuste scurte-scurte din piele, rochii în alb și negru, dar și colanți cu paiete și sclipici – o concurentă serioasă pentru Lady Gaga.

Clipul pentru „Woman’s World” o aduce pe Cher în trei ţinute vesele şi tinereşti, diferite de altfel, cântând înconjurată de alte femei care, după cum spune şi titlul melodiei, susţin puterea femeii în lumea de azi – o idee pe care renumita artistă oricum o promovează ori de câte ori a avut ocazia, de când s-a lansat în lumea muzicii.

 

Cher este prima artistă care a șocat publicul în anii ’70 cu ținutele scandaloase și atitudinea feministă, lucruri care astăzi nu mai miră pe nimeni. Interpreta a rămas regina dance-ului, iar noua melodie are șanse mari să ajungă în fruntea listelor DJ-ilor în toamna aceasta.

Sursa: OKMagazine.ro 

Distribuie articolul: