În cadrul proiectului „Clean technology innovation programme for SMEs and start-ups in the Republic of Moldova (GCIP Moldova)” demarat de Agenția pentru Eficiență Energetică, se lansează challenge-ul „CoolEnergyDance”. Acesta prevede ca oamenii să întregistreze filmulețe video care să reflecte eco energia, astfel atrăgând atenția publicului larg și promovând acest concept.

Trei cele mai reușite înregistrăti video vor fi premiate cu câte un telefon performant în cadrul evenimentului Moldova Eco Energetică.

Regulile challenge-ului “CoolEnergyDance”

Doritorii de a participa în cadrul provocării “CoolEnergyDance” sunt încurajați să filmeze un scurt filmuleț, în care repetă mișcările de dans prezentate de către un dansator/coregraf în videoclipul promo, cu scopul de a promova Eco Energia.

Sarcina: de a repeta mișcările de dans exact ca în videoclipul promo, manifestând creativitate și originalitate.

Videoclipurile trebuie să îndeplinească următoarele reguli:

Format: acceptate de telefoanele Android, iPhone (MP4, AVI, MKV, MOV, M4V, WMV, 3GP, FLV)

Lungime: cca 30 secunde

Orientare: verticală

Utilizarea aceluiași sunet pe fundal (background sound)

Utilizarea hashtag-urilor #coolenergydance și #moldovaecoenergetica

Participanții vor posta videoclipurile pe paginile personale de Facebook și Instagram, utilizând hashtag-urile menționate mai sus până pe data de 20 iulie 2022.

Videoclipurile care vor îndeplini toate instrucțiunile vor ajunge în etapa finală. La etapa dată, câștigătorul provocării va fi ales prin intermediul aplicației Random (aplicație online de selectare la întâmplare).

Fii cool și promovează cu noi Energia ECO.

Proiectul este finanțat de către Facilitatea Globala de Mediu (GEF) prin intermediul Organizației Națiunilor Unite pentru Dezvoltare Industrială și implementat la nivel național de către Agenția pentru Eficiență Energetică.

Pentru mai multe informații: https://aee.gov.md/ro

Distribuie articolul: