După ce a anunțat că se lansează în muzică în România, Cezara a lansat deja două piese și este intens promovată peste Prut. Mai nou, presa de acolo a declarat că interpreta pretinde să ajuncă ca și Anna Lesko.

Cezara este prezentată drept o interpretă cu multă experiență în muzică și cu mari ambiții de a cuceri piața românească. Artista are peste Prut un producător care se ocupă de imaginea și promovarea ei, e vorba despre celebrul Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan, care a lansat și trupa Andre de pe timpuri. Cezara are deja la activ două piese, ambele în engleză și un pictorial sexy, așa cum îi stă în fire rock-eriței cu părul lung din Basarabia.

Cezara

“Cezara a lansat de curând două piese “Your love” și “Up and down” care sunt deja difuzate pe radiouri în Moldova, dar și în Romania. Cezara vrea să ajungă în topurile muzicale românești cu piesa “Up and down”, o melodie pop-dance ce vorbește despre urcușurile și coborâșurile pe care le avem în viața de toate zilele și mai ales în dragoste”, a declarat pentru wowbiz.ro Săndel Bălan, cel care se ocupă de lansarea ei pe piața muzicală din România.

Sursa: wowbiz.ro

Distribuie articolul: