Rock-erița Moldovei se apucă de muzică pop-dance. Cezara a lansat primul single din proiectul său cu o casă de discuri din România și ne promite noi surprize în timpul apropiat. Cum a reacționat la noua melodie fiul ei de doar un an, aflați mai jos.

“Piesa ‘Parfumul dragostei’ este imprimată la București și  face parte din proiectul meu de acolo. Deja m-am lansat la vreo câteva posturi tv din România, urmează să plec iarași săptămâna viitoare pentru alte detalii. Cert e că realizările vor continua să apară”, na declarat Cezara pentru revista noastră.

Fiul Cezar îi fredonează melodiile

Interpreta, care acum mai bine de un an a devenit mamă, este încântată de această postură și se bucură că fiul ei, Cezar, îi moștenește preferințele ei și ale bunicului în materie de muzică. “De micuț îmi recunoaște vocea și de fiecare dată când mă vede la televizor se uită atent și arată cu degetelul la ecran. Desigur că îmi fredonează deja și melodiile. Îi plac în deosebi cântecele populare, în acest sens cred că îi seamănă bunicului” (realizator radio – Victor Stahi), notează Cezara. Artista își amintește și un caz mai deosebit, întâmplat cu fiul ei: “Eram cu el în magazin și îmi căutam o rochie. Cezar îmi aude piesa la un post de radio și a început să strige de bucurie, cu silabe și să arate cu degetelul la mama… (râde) a fost vesel pentru toți”.