„Regina rock a Republicii Moldova” – astfel a fost numită Cezara de presa de peste Prut. Mai mult, jurnaliștii de la București îi prognozează interpretei o frumoasă carieră în România, asta deoarece producătorul ei de acolo este Săndel Bălan, tatăl celebrei Andreea Bălan. Ascultați varianta engleză a ultimului cântec al artistei.

Cezara se apucă la modul serios de muzică pop-dance. După ce a lansat primul single din proiectul său din România, interpreta aduce astăzi varianta engleză a melodiei ‘Parfumul dragostei’. La fel ca și originalul, piesa este realizată în studiourile de la București și este prima de acest gen în cariera sa.

Împreună cu Alin Radu, Săndel Bălan i-a compus artistei din Moldova single-ul “UP AND DOWN”, o melodie pop-dance în care apare şi celebrul rapper din America (Los Angeles), DREI ROS, care este de altfel şi autorul textului. Artista spune în melodie că dragostea este asemănătoare unui rollercoaster, având urcuşuri şi coborâşuri ca în viaţa de toate zilele. Cezara a mai colaborat şi cu o televiziune din Chişinău, ca prezentatoare, notează Libertatea.ro.

Distribuie articolul: