Zi de petrecere în familia Cezarei. Este primul an în care interpreta își omagiază fiul. Cu aceast prilej, iubitul interpretei a avut grijă ca să o surprindă de dimineață cu un buchet imens de trandafiri. Astăzi, fiul Cezarei împlinește un anișor. Extrem de fericită, interpreta nu a ezitat să să-și felicite copilul postând un mesaj pe facebook: “Astăzi la 11.15 Cezărel al meu a împlinit un anisor! Am trăit și trăiesc în continuare un vis ca al unei povești, un an plin, cu multe bucurii dar și griji. La mulți ani îți doresc scumpul meu îngeraș, să ai noroc și fericire, să ai parte de iubire, să fii bucuros în viață și să ai zâmbete pe față gogoșelul meu cel scump”.

Contactată de Pentru EA, interpreta ne-a declarat că ziua de naștere a lui Cezărel a fost planificată cu mult timp înainte. “Am vrut să-l botezăm, apoi am hotărât ca botezul să-l facem în luna septembrie”, declară interpreta. Ca o mamă grijulie, Cezara i-a pregătit fiului și câteva cadouri. “Când am fost în România, la mare, i-am cumpărat o bicicletă și mai multe hăinuțe”, spune interpreta.

Pentru deseară, artista a organizat o petrecere mică în sânul familiei, într-un restaurant din capitală, unde vor fi prezenți bunicii micuțului, precum și fratele acesteia,  împreună cu cei doi copii ai săi, care îi vor ține companie lui Cezărel.

Pentru EA îi urează lui Cezărel să crească mare și sănătos!

Distribuie articolul: