Campania #Mammamia aduce toată luna martie poveștile frumoase ale relației mamă-fiică, învățămintele pe care le-a dat fiicelor, dar și poze extraordinare din arhiva persoanelor publice de la noi. Interpreta Cezara a scos din sertarul cu amintiri cele mai inedite emoții și poze cu mama sa, Galina Stahi.

A înțeles-o abia atunci când a devenit mamă

„Relația mea cu mamă mea s-a îmbunătățit după ce am devenit mamă. Eram în relații foarte bune, însă doar abia atunci când am născut, am înțeles câte emoții are o mamă, câte griji, câtă iubire pentru copii. Acum, când vine ziua mea, o felicit în primul rând pe mama, știind ce înseamnă și înțelegând ce înseamnă să fii mamă”, ne-a spus artista.

 

Cele mai prețioase povețe de la mama le primim

„Am învățat de la mama să fiu responsabilă. În familia noastră este o tradiție care se transmite din mamă în fiică, aici mă refer la faptul că bunica mea foarte mult a ajutat-o pe mama atunci când m-a născut pe mine. Mama pe atunci era în anul 4 la facultate și părinților mei le era foarte greu să învețe și să mă crească, să îmi fie alături, așa că bunica mea m-a luat pentru o perioadă la țară, în regiunea Odessa. Am avut parte de o copilărie foarte frumoasă alături de buneii mei, cărora le duc dorul, pentru că mi-au fost ca și părinți. Acum mama mă ajută enorm de mult cu fiul meu, probabil anume grație ei și reușesc să le fac pe toate”, recunoaște Cezara.

Ne urmăm mamele în tot și în toate

„Mama mea este un exemplu pentru mine… de la ea am învățat să fiu gospodină, să pun lucrurile la locul lor. Chiar dacă uneori nu reușesc și sunt în grabă, îmi amintesc de cuvintele mamei care mereu mă certă atunci când nu reușeam să le fac pe toate. De la ea am învățat multe lucruri bune, chiar nu-mi ajunge nici o pagină să le enumăr… Dar pentru toți copiii ea este o strălucita profesoară de limba și literatura română, scrie și manuale, deci mă mândresc foarte mult că mama mea e Galina Stahi”, ne-a spus artista și moderatoarea radio Cezara.

Doar mamele pot să ne ierte totul

„Să nu uit de mine – asta mi-a spus mama mereu. Să mă iubesc și să-mi dezvolt calitățile pe care le-am primit în dar de la bunul Dumnezeu. De la bunica am învățat să mă respect și să îmi pun în valoare punctele forte. De când am devenit mamă mă prind la faptul că și eu învăț multe de la copilul meu, în fiecare zi. Ca și pentru orice copil, mama mea este ființa cea mai scumpă mie, pentru că doar ea mă poate ierta și îmi poate fi alături în cele mai grele momente din viață”, ne-a mai spus interpreta.

Foto: Arhivă personală

Vezi și: Bloggerița Cristina Romanschi în campania #Mammamia: „Mama a educat în mine valori speciale”

Distribuie articolul: