Liubovi Dănilă are 89 de ani și spune despre ea că s-a născut în perioada când s-a pus capăt crizei dinastice în România, adică în 1930, pentru cine nu stă bine cu istoria. Femeia, de o luciditate și un talent aparte, iubește să cânte, să discute cu oamenii și să împartă din carizma ei, la fel de molipsitoare și la această vârstă. Iată ce vrea de la viața sa, peste un an?!

„Peste un an îmi doresc multă sănătate și să fac 90 de ani cu toți cei apropiați ai mei, de la copii și până la cei 15 strănepoței și strănepoțele. Am sărit peste nepoți, dar toți, toți împreună să fim. Ceva special? Să trăiesc independentă, să nu supăr pe nimenea din copiii mei, să nu cad povară la nimenea. Asta e dorința mea, singură să mă port, singură să-mi fac toate lucrurile necesare, dacă ar vrea Dumnezeu”, ne spune cu multă bunătate Liubovi Dănilă.

Vezi toate eroinele proiectului #CEvreaEA

Amintim că la data de 1 octombrie am dat start unui proiect aventuros, în cinstea aniversării a celor 9 ani de activitate a revistei online EA.md. Astfel, timp de 90 de zile, 90 de femei cu vârste diferite, vor răspunde la una dintre cele mai misterioase întrebări – „CE vrea EA?”.

Vezi și: #CEvreaEA a ajuns la eroina de 87 de ani: „Vreau să-mi prelungesc o leacă viața” (Video)